Jennifer Lopez, în lenjerie intimă pentru o reclamă la… ochelari. Cum a pozat diva latino la 52 de ani


Jennifer Lopez face senzație în cea mai nouă campanie D&G. Alături de modelul David Gandy, diva latino promovează noua colecție de ochelari a brandului italian.


Puțini se pot concentra însă la ochelarii de soare sau de vedere pe care îi poartă J Lo… Asta pentru că artista a pozat în lenjerie intimă, etalându-și silueta impecabilă.

Într-una din imaginile din campanie, Jennifer Lopez își pune în valoare abdomenul super tonifiat într-o lenjerie intimă neagră, transparenta, accesorizata cu bijuterii opulente. J Lo s-a lăsat fotografiată în ipostaze fierbinți alături de unul dintre cele mai apreciate modele masculine, David Gandy. 

 

Dacă în pictoriale arată impecabil, atunci când renunță la machiaje și coafuri spectaculoase, diva latino este un pic diferită. Jennifer Lopez le-a arătat fanilor de curând adevărata ei față, într-un clip postat pe Instagram.

 

Fără celebrele peruci sau extensii, cu părul răvășit, fără machiaj și fără filtre de înfrumusețare, Jennifer Lopez demonstrează că frumusețea naturală este un atu pentru ea. 

Ce-i drept, în afară de oboseala care i se vedea pe chip și de care ea însăși s-a plâns, diva latino arată impecabil. Artista a mărturisit că se simte ca și cum pielea ei ar fi “luat bătaie”, după săptămânile intense de muncă din ultima vreme. În rest, are pielea fină și lipsită de riduri.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

“Sunt la filmări, foarte departe de casă. Suntem spre final, mă simt un pic epuizată, obosită… filmăm mult. Când faci filme de acțiune, acestea își pun amprenta pe corpul tău. Acum filmam și noapea, și se vede pe fața mea. Nu dormim suficient”, a explicat J Lo.

  • Jennifer Lopez, în lenjerie intimă pentru o reclamă la… ochelari. Cum a pozat diva latino la 52 de ani

related posts

Modifică setările cookies