Jennifer Lopez, primul revelion în calitate de “doamna Affleck”. În ce ținută și-a impresionat soțul


Apariție de Premiile Oscar – așa poate fi descrisă ținuta lui Jennifer Lopez din noaptea de revelion. Diva latino nu a dezamăgit cu look-ul ei festiv.


J Lo a vrut ca primul ei revelion în calitate de “doamna Affleck” să fie unul memorabil, așa că a ales o ținută pe măsură. Artista a avut un look demn de covorul roșu, într-o rochie cu un decolteu amețitor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Roșie în partea de sus, neagră de la talie în jos și cu un accesoriu în formă de inimă, rochia i se potrivește perfect. Jennifer Lopez s-a lăsat filmată în timp ce savura seducător șampanie.

Cu o săptămână mai devreme, J Lo le-a arătat fanilor ei și ținuta aleasă pentru cina în familie de Crăciun. Atunci a optat pentru o rochie care ne duce mai degrabă cu gândul la o școlăriță :)

Potrivit ET, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au distrat grozav de Crăciun, alături de copiii lor, Crăciunul fiind sărbătoarea ei preferată.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

"Sărbătoarea preferată a lui Jen este Crăciunul, așa că întotdeauna face totul, dar acesta este un moment cu adevărat emoționant pentru ei ca și cuplu, deoarece este primul lor Crăciun că soț și soție. Ben și Jen au ales și au decorat un brad uriaș cu ajutorul copiilor lor. Casa lor se simte festivă și arată superb cu decorațiuni și totul iluminat."

  • Jennifer Lopez, primul revelion în calitate de “doamna Affleck”. În ce ținută și-a impresionat soțul

related posts

Modifică setările cookies