Jennifer Lopez s-a înfuriat rău când fotografii au surprins-o nemachiată. Vedeta și-a arătat disprețul printr-un gest obscen


Jennifer Lopez este fără doar și poate una dintre cele mai frumoase artiste din showbizul american. Cântăreața și actrița, în vârstă de 54 de ani, pare că a găsit elixirul tinereții, dacă judecăm după fotografiile ei de pe rețelele sociale. Aceasta șochează și cu silueta impecabilă. Cu toate acestea, dacă ne uităm la fotografiile realizate de paparazzi, se observă o diferență destul de mare. 


Protagonista din Shotgun Wedding (2022) arată ca scoasă din cutie la evenimentele mondene și la ședințe foto. Sunt însă momente când JLo simte nevoia să rămână naturală, fără machiaj. Când se duce la sală sau iese la o plimbare, vedeta poate fi surprinsă în colanți sau în trening. 

 

Recent, paparazzi au surprins-o în timp ce era în mașină, pe scaunul din dreapta, iar la volan se afla Ben Affleck.

Jennifer Lopez s-a arătat deranjată că este urmărită și le-a arătat fotografilor degetul mijlociu. Fără machiaj și cu părul răvășit, cântăreața pare că abia acum s-a trezit. 

Acest video a stârnit comentarii acide, în mediul online, la adresa vedetei: 

„Înțelegem că lui JLo nu-i place să fie urmărită și că nu a apelat niciodată la paparazzi. Cu toate acestea, ea se face de rușine arătând degetul mijlociu spre cei care doar își fac meseria. Pentru ei este un mijloc de supraviețuire într-o lume în care șomajul continuă”.

Alții i-au luat apărarea: „Ceea ce îmi este foarte clar din acest video este că: dacă cineva a avut dubii cu privire la cine cheamă paparazzii, nu este JLO, nu e ipocrită”

 

 

Sursă foto: captură video YouTube, Getty Images, Instagram/ JLo

  • Jennifer Lopez s-a înfuriat rău când fotografii au surprins-o nemachiată. Vedeta și-a arătat disprețul printr-un gest obscen

related posts

Modifică setările cookies