Jennifer Lopez se mândrește cu fiica să pe Instagram. Cum arată Emme la 16 ani


Jennifer Lopez este superstar mondial, mereu în centrul atenției și cu paparazzii pe urmele ei, însă, cumva, reușește să își țină copiii de parte de lumea showbizului.


Diva latino își implică foarte rar gemenii pe care îi are cu Marc Anthony în proiectele sale și se știu puține lucruri despre Emme și Max. În vârstă de 16 ani, cei doi sunt surprinși din când în când în compania mamei lor, însă nu o însoțesc pe covorul roșu sau la alte evenimente mondene.

O excepție a făcut J Lo în urmă cu câțiva ani, când și-a luat fiica în turneu: atunci Emme chiar a urcat pe scenă și a cântat alături de mama sa.

În una din cele mai recente postări de pe rețelele de socializare, J Lo a publicat o imagine în care apare alături de fiica sa, spre încântarea fanilor.

În urmă cu doi ani, Jennifer Lopez a făcut referire la identitatea de gen a fiicei sale, folosind pronumele de gen neutru “They/them” (ei/lor), pe care tânără îl preferă.

Pronumele “They/them” este preferat de persoanele cu identitate non-binară, care include un spectru de identități de gen, care nu sunt exclusiv masculine sau feminine, ci mai degrabă cad în afara acestei binarități. Multe persoane non binare se identifică cu alt sex decât cel atribuit la naștere.


În cele mai noi imagini surprinse de paparazzi, se pare că Emme se înțelege destul de bine cu noii ei frați “vitregi” – copiii lui Ben Affleck, cu care petrece destul de mult timp.Deși toată lumea o știe pe fiica lui Jennifer Lopez, Emme, dar puțini o cunosc pe fiica cea mică a lui Ben Affleck cu Jennifer Garner. Seraphina are 15 ani și tocmai și-a făcut o schimbare radicală de look.

Ca mulți adolescenți care își caută identitatea și își descoperă personalitatea, Seraphina pare în acea fază în care testează diverse look-uri. La cea mai recentă apariție, alături de Ben Affleck și de fiica lui J Lo, Emme, adolescenta și-a etalat nouă tunsoare “băiețească”.

Sursa foto: Profimedia

  • Jennifer Lopez se mândrește cu fiica să pe Instagram. Cum arată Emme la 16 ani

related posts

Modifică setările cookies