Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au tatuat ca să arate cât de mult se iubesc. Ce mesaj au postat de Ziua Îndrăgostiților


Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt mai hotărați ca niciodată să facă relația lor să meargă. Ca să își demonstreze devotamentul și iubirea, cei doi și-au făcut tatuaje, pe care le-au arătat și fanilor cu ocazia Zilei Îndrăgostiților.


Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt, fară îndoială, cuplul momentului. Toți ochii sunt pe ei și nu pot face un pas fără să fie analizați și comentați. Acum cei doi au creat din nou vâlvă pe internet cu tatuajele pe care și le-au făcut. 

De Ziua Îndrăgostiților, Jennifer Lopez a postat câteva imagini alături de soțul său, inclusiv noile lor tatuaje, care vor să arate că relația lor va rezista de data aceasta.

Tatuajul lui J Lo pare să arate un simbol al infinitului, pe ale cărui bucle apar scrise numele lor. Cu această ocazie, fanii i-au putut admira și abdomenul super tonifat. Săgeata lui Cupidon străbate simbolul infinitului.

Tatuajul lui Ben Affleck, deși diferit, simblolizeaza același lucru. Acesta înfățișează două săgeți încrucișate care par a fi legate cu o sfoară, iar inițialele cuplului sunt desenate între săgeți.

J Lo a postat mai multe imagini din intimitatea lor, spre încântarea fanilor. Ve poti vedea în galeria foto de mai jos!

Diva latino spunea într-un interviu pentru Vogue că a preluat numele soțului și că este mândră de asta. “Lumea tot o să-mi spună Jennifer Lopez. Dar numele meu legal este doamna Affleck pentru că suntem uniți. Suntem soț și soție. Sunt mândra de asta (…) Mi se pare romantic”, spune J Lo.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au format pentru prima oară un cuplu la începutul anilor 2000. „Eram atât de tineri și atât de îndrăgostiți în acel moment, într-adevăr foarte lipsiți de griji, fără copii, fără atașamente. Și doar ne trăiam viața, eram fericiți și trăiam clipa. Nu simțeam că trebuie să ne ascundem de nimeni sau că trebuie să fim cu adevărat discreți (…) Oamenii nu doreau să fim împreună, credeau că nu sunt persoana potrivită pentru el”.

  • Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au tatuat ca să arate cât de mult se iubesc. Ce mesaj au postat de Ziua Îndrăgostiților

related posts

Modifică setările cookies