Jennifer Lopez și Ben Affleck, sărut pasional. Diva latino, într-o “bluză” minusculă pe covorul roșu


Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost principala atracție la evenimentul Women in Hollywood, organizat de revista Elle.Dacă, de obicei, Affleck pare total dezinteresat la evenimentele la care participă alături de soția sa, de data aceasta a sorbit-o din priviri. J Lo și Ben s-au purtat că doi îndrăgostiți și s-au sărutat pasional pe covorul roșu.

În vârstă de 54 de ani, Jennifer Lopez a avut o apariție îndrăzneață pe covorul roșu: a purtat un top minuscul, care de abia i-a acoperit părțile esențiale, și a defilat cu spatele gol. Cerceii în formă de crocodil au atras la fel de multe priviri ca și “bluza” ei.De curând, diva latino a povestit într-un interviu că soțul ei o împinge de la spate ca să își dea seama care este adevărata ei valoare.“Ben vrea să înțeleg care e valoarea mea. Cu el, mă simt confortabil și relaxată, ceea ce mă face să mă simt mai frumoasă decât m-am simțit vreodată, cu altcineva. Sunt, în sfârșit, în acel moment al vieții mele în care iubesc fiecare parte din mine – corpul meu, vocea mea, alegerile mele, chiar și greșelile mele. Toate astea m-au făcut persoana care sunt astăzi”, a spus J Lo.

Sursa foto: GETTY IMAGES, Profimedia  • Jennifer Lopez și Ben Affleck, sărut pasional. Diva latino, într-o “bluză” minusculă pe covorul roșu

related posts

Modifică setările cookies