Jennifer Lopez și Ben Affleck, sărut pasional pe covorul roșu la premiera AIR. Cum au fost surprinși de paparazzi


Jennifer Lopez l-a însoțit pe Ben Affleck la premiera noului său film, AIR, în care actorul joacă, dar pe care l-a și regizat. Deși a fost practic… în rol secundar la premieră, J Lo a atras, ca de obicei, toate privirile.


Deși Ben Affleck ar fi trebuit să fie în centrul atenției, Jennifer Lopez a fost cea care a creat cea mai mare vâlvă. Diva latino a ales pentru acest eveniment o ținută Antonio Grimaldi formată dintr-o bluză albă cu cristale și o fustă neon, mulată. J Lo și-a completat look-ul cu bijuterii  Shiphra  și și-a coafat părul într-un coc elegant.

Pe covorul roșu, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au purtat ca doi îndrăgostiți. S-au îmbrățișat și s-au sărutat pasional, de față cu toată lumea.

Filmul AIR sune povestea celebrului brand de încălțăminte AIR Jordan și cum Nike a ajuns să încheie un contract cu Michael Jordan, la începutul carierei sale. În fimul regizat de Ben Affleck mai joacă și bunul sau prieten Matt Damon, precum și Jason Bateman și Viola Davis. 

Deși Michael Jordan nu a fost direct implicat în producția filmului, acesta s-a întâlnit cu Ben Affleck înainte de a începe filmările pentru a-și da, practic, “binecuvântarea”. A lui a fost ideea de a-i oferi un rol Violei Davis. De asemenea, tot el a cerut ca Howard White, vicepreședintele brandului și bun prieten al său, să fie inclus în film. Rolul lui este juat de Chris Tucker.

SURSA FOTO: GETTY IMAGES, PROFIMEDIA

Vezi mai multe imagini de la premera AIR in galeria foto de mai jos!

  • Jennifer Lopez și Ben Affleck, sărut pasional pe covorul roșu la premiera AIR. Cum au fost surprinși de paparazzi

related posts

Modifică setările cookies