Jennifer Lopez și Ben Affleck, suparăți de prezența paparazzilor. Cum a fost fotografiată diva latino


Jennifer Lopez și Ben Affleck formează, cu siguranță, unul dintre cele mai “vânate” cupluri din showbiz de către paparazzi, fiind cunoscută aversiunea actorului față de acești fotografi agresivi.


Sunt “pandiți” în fața casei, la sala de fitness, la studioul de înregistrări sau la ușa restaurantului. În luna de miere de la Paris nu au avut un moment de răgaz: paparazzii i-au fotografiat peste tot, surprinzând deja celebrele imagini cu Ben Affleck dormind epuizat într-o ambarcațiune pe Sena.

Acum, J Lo și Ben Affleck nu s-au putut bucura de o cină liniștită la un restaurant select din Santa Monica din cauza prezenței paparazzilor. Aceștia au fost vizibil deranjați de fotografii indiscreți.

Îmbrăcată într-o rochie albă ultra scurtă, Jennifer Lopez nu a fost atentă la coborârea din mașină, iar paparazzi au fotografiat-o într-o ipostază nepotrivită. Ben Affleck a încercat în zadar să își protejeze soția, deranjată și ea de situație.

 

Diva latino a dezvăluit anul trecut că a preluat numele soțului și că este mândră de asta. “Lumea tot o să-mi spună Jennifer Lopez. Dar numele meu legal este doamna Affleck pentru că suntem uniți. Suntem soț și soție. Sunt mândra de asta (…) Mi se pare romantic”, spune J Lo.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au format pentru prima oară un cuplu la începutul anilor 2000. „Eram atât de tineri și atât de îndrăgostiți în acel moment, într-adevăr foarte lipsiți de griji, fără copii, fără atașamente. Și doar ne trăiam viața, eram fericiți și trăiam clipa. Nu simțeam că trebuie să ne ascundem de nimeni sau că trebuie să fim cu adevărat discreți (…) Oamenii nu doreau să fim împreună, credeau că nu sunt persoana potrivită pentru el”.

SURSA FOTO: PROFIMEDIA

  • Jennifer Lopez și Ben Affleck, suparăți de prezența paparazzilor. Cum a fost fotografiată diva latino

related posts

Modifică setările cookies