Jennifer Lopez, surprinsă cu garda jos. Cum arată vedeta necoafată și nearanjată


Este greu să o prinzi pe Jennifer Lopez nearanjată, însă paparazzii se străduiesc. Aceștia au reușit să o surprindă pe diva latino ieșind de la un studio de dans, nemachiată, necoafată și îmbrăcată sport… așa cum este, de altfel, normal :) 


La 53 de ani, Jennifer Lopez arată fabulos, în orice ipostază. Aparițiile ei pe covorul roșu sunt impecabile, iar ieșirile în public sunt și ele cât se poate de stylish sau cool. Însă sunt și câteva momente – rare – când diva lasă garda jos. În cele mai noi imagini surprinse de paparazzi, J Lo apare cu un look ușor neglijent… cum de altfel este normal după o ședință de dans intens la o sala în Los Angeles, unde probabil și-a pregătit coregrafia pentru un nou clip.

Sursa foto: PROFIMEDIA

Văzând că paparazzii sunt pe urmele ei zi de zi, J Lo nu a mai făcut aceeași “greșeală” și la următoarea apariție la studioul de dans. De data asta, a arătat că o adevărată divă – cu o jacheta Gucci, ochelari de soare și cu părul coafat.

J Lo și Ben Affleck sunt, în prezent, în căutarea casei visurilor lor și au pus ochii pe o proprietate de 34 de milioane de dolari.

“Bennifer”, așa cum sunt alintați de tabloide, sunt mai hotărați ca niciodată să facă relația lor să meargă. Ca să își demonstreze devotamentul și iubirea, cei doi și-au făcut tatuaje, pe care le-au arătat și fanilor cu ocazia Zilei Îndrăgostiților.

Tatuajul lui J Lo pare să arate un simbol al infinitului, pe ale cărui bucle apar scrise numele lor. Cu această ocazie, fanii i-au putut admira și abdomenul super tonifat. Săgeata lui Cupidon străbate simbolul infinitului.

Tatuajul lui Ben Affleck, deși diferit, simblolizeaza același lucru. Acesta înfățișează două săgeți încrucișate care par a fi legate cu o sfoară, iar inițialele cuplului sunt desenate între săgeți.

Diva latino spunea într-un interviu pentru Vogue că a preluat numele soțului și că este mândră de asta. “Lumea tot o să-mi spună Jennifer Lopez. Dar numele meu legal este doamna Affleck pentru că suntem uniți. Suntem soț și soție. Sunt mândra de asta (…) Mi se pare romantic”, spune J Lo.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au format pentru prima oară un cuplu la începutul anilor 2000. „Eram atât de tineri și atât de îndrăgostiți în acel moment, într-adevăr foarte lipsiți de griji, fără copii, fără atașamente. Și doar ne trăiam viața, eram fericiți și trăiam clipa. Nu simțeam că trebuie să ne ascundem de nimeni sau că trebuie să fim cu adevărat discreți (…) Oamenii nu doreau să fim împreună, credeau că nu sunt persoana potrivită pentru el”

  • Jennifer Lopez, surprinsă cu garda jos. Cum arată vedeta necoafată și nearanjată

related posts

Modifică setările cookies