Jennifer Lopez, urmărită la fiecare pas. Ipostazele în care diva latino a fost surprinsă de paparazzi


Jennifer Lopez nu poate face un pas fără ca paparazzii să fie pe urmele ei. Diva latino a fost urmărită peste tot, fiind fotografiată și în ipostaze mai puțin măgulitoare.

Tag-uri: #Jennifer Lopez

Invitată la cea de-a cincea ediție a Daytime Beauty Awards, Jennifer Lopez a fost imaginea perfecțiunii într-o rochie cu imprimeu floral, decoltată și mulată în talie, și voluminoasă în partea de jos. Vedeta și-a completat look-ul cu un clutch fucsia și cu o pereche de sandale într-o nuanță asemănătoare de roz.

În același weekend, paparazzii au urmărit-o și la studioul ei de repetiții, unde și-a făcut apariția într-un costum sport mulat, spre încântarea fanilor ei. 

Însă diva latino a fost surprinsă și într-o ipostază mai puțin măgulitoare, în mașină cu soțul ei, Ben Affleck. Fără să știe că paparazzii sunt pe urmele ei, J Lo nu a mai fost atentă, dându-le cârcotașilor ocazia să comenteze că este într-o dispută aprinsă.

Diva latino spunea într-un interviu pentru Vogue că a preluat numele soțului și că este mândră de asta. “Lumea tot o să-mi spună Jennifer Lopez. Dar numele meu legal este doamna Affleck pentru că suntem uniți. Suntem soț și soție. Sunt mândra de asta (…) Mi se pare romantic”, spune J Lo.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au format pentru prima oară un cuplu la începutul anilor 2000. „Eram atât de tineri și atât de îndrăgostiți în acel moment, într-adevăr foarte lipsiți de griji, fără copii, fără atașamente. Și doar ne trăiam viața, eram fericiți și trăiam clipa. Nu simțeam că trebuie să ne ascundem de nimeni sau că trebuie să fim cu adevărat discreți (…) Oamenii nu doreau să fim împreună, credeau că nu sunt persoana potrivită pentru el”.

Sursa foto: Profimedia/Facebook Jennifer Lopez
  • Jennifer Lopez, urmărită la fiecare pas. Ipostazele în care diva latino a fost surprinsă de paparazzi

related posts

Modifică setările cookies