Kourtney Kardashian s-a măritat cu Travis Barker în Portofino. Pe voal, a avut brodat chipul Fecioarei Maria


După zeci de relații eșuate și trei copii cu fostul partaner Scott Disick, ale cărui cereri în căsătorie le-a refuzat ani la rând, Kourtney Kardashian s-a măritat, în sfârșit. 


La 43 de ani, Kourtney Kardashian a ajuns la altar cu artistul Travis Barker, într-o ceremonie fastuoasă care a avut loc în cochetul orășel italian Portofino. 

Sursa foto: Profimedia

De câteva zile surorile Kardashian se dau în spectacol pe străzile din Portofino, în ținute extravagante creat de Dolce & Gabbanna. De altfel, brandul italian a sponsorizat întregul eveniment și a realizat și rochia de mireasă.

Sora mai mare a lui Kim Kardashian nu și-a dorit chiar o rochie clasică pentru marea zi din viața ei, așa că D&G i-a creat o ținută pe gustul ei. Rochia este una scurtă, dar cu elemente clasice – albă, cu voal și broderii. Pe voal, Kourtney a avut brodat chipul Fecioarei Maria. 

Evident, de la eveniment nu au lipsit surorile lui Kourtney, mama ei, Kris, precum și cel mai bun prieten al lui Barker, Machine Gun Kelly. Acesta din urma a venit însoțit de logodnica lui, Megan Fox.

 

Ciudat, aceasta este a treia… ceremonie de căsătorie pentru Kourtney și Travis, care de câteva săptămâni bune tot fac schimb de jurăminte pe unde apucă. Ultima oara, cei doi s-au “căsătorit” în Las Vegas.

  • Kourtney Kardashian s-a măritat cu Travis Barker în Portofino. Pe voal, a avut brodat chipul Fecioarei Maria

related posts

Modifică setările cookies