La ce școală va studia Zahara, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt. „Este un loc cu adevărat special”


Angelina Jolie este mândră de realizările fiicei sale Zahara, în vârstă de 17 ani. Actrița a dezvăluit, printr-o fotografie publicată pe Instagram, că adolescenta va fi studenta Colegiului Spelman din Atlanta. 


Vicepreședintele Colegiului Spelman a publicat un filmuleț cu actrița care a menționat cât este de mândră de fiica sa și de realizările sale.

Angelina Jolie a însoțit-o pe Zahara la noua sa școală. Directorul adjunct al colegiului a distribuit imaginile în care apare alături de celebra actriță și de fiica ei, cu foarte mare mândrie. Într-un filmuleț apare și directoarea instituției de învățământ, dr. Helene Gayle. Când a fost întrebată cum se simte acum, când copilul său este un membru Spelman, Jolie a râs și a dezvăluit: „Sunt emoționată până la lacrimi, încă nu am început să plâng, dar știu de la doamna director că asta va urma, cât de curând, că motive vor fi destule”. 

 
Colegiul Spelman este o școală de prestigiu în Atlanta, Georgia; o facultate istorică de arte a oamenilor de culoare. Angelina Jolie a publicat pe contul ei de socializare o fotografie în care Zahara apare alături de viitoarele colege. 
 
„Zahara cu surorile ei Spelman! Felicitări tuturor studenților care vor începe studiile anul acesta. Este un loc cu adevărat special și este o onoare să am un membru al familiei drept o nouă fată Spelman”, a scris actrița în dreptul imaginii. 
 
 
Vorbind cu un reporter PEOPLE, la premiera filmului Bullet Train din Los Angeles, la începutul acestei luni, Brad Pitt a spus că este fericit că fiica lui va urma colegiul Spelman.
 
„Da, e frumos”, a spus actorul în exclusivitate pentru PEOPLE, părând să se emoționeze. "Într-adevăr frumos”, a subliniat el. 
 
 
 
Sursă foto: Getty Images, Instagram
Vezi și: Pregătește-te pentru o comedie blană într-o junglă urbană. La Oraș – în curând și exclusiv pe VOYO!

 
  • La ce școală va studia Zahara, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt. „Este un loc cu adevărat special”

related posts

Modifică setările cookies