Loredana Groza s-a sărutat cu o femeie! Imaginile au devenit virale


Loredana Groza a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini în care se sărută cu o femeie. Fotografiile au devenit virale!


Loredana Groza a împlinit pe 10 iunie frumoasa vârstă de 52 de ani. Aceasta, de ziua ei, a participat la un concert caritabil, apoi a sărbătorit în stil mare la un local de lux din Capitală, alături de prietenii săi apropiați. Noaptea nu s-a încheiat aici! Vedeta, însoțită de amicii săi, au mers într-un club de fițe, unde au sărbătorit până dimineață. Cântăreața i-a încântat pe invitați cu vocea sa, dar și cu un spectacol de zile mari. Îmbrăcată într-un costum negru, extrem de sexy, Lori s-a urcat pe mese și a dansat pe ritmuri orientale, cu mișcări extrem de seducătoare.

Distracția nu s-a încheiat aici! La prima oră a dimineții, Loredana Groza împreună cu fiica ei, Elena Boncea, au luat avionul către Grecia. Acolo, cele două s-au întâlnit cu o bună prietenă de familie, care își celebra ziua de naștere. Astfel, show-ul a continuat pe meleaguri străine. 

Loredana a postat mai multe imagini din clubul în care prietena ei și-a sărbătorit ziua de naștere. Într-un videoclip, se poate observa cum artista îi urează „La mulți ani!” amicei sale, apoi o sărută cu patos pe buze. Fotografiile au devenit virale, iar fanii s-au întrebat care este motivul pentru care cântăreața a fost atât de apropiată de sărbătorită.

Sursă foto: Instagram/Loredana Groza, Facebook/Loredana Groza

  • Loredana Groza s-a sărutat cu o femeie! Imaginile au devenit virale

related posts

Modifică setările cookies