Madonna și-a făcut primul tatuaj la 62 de ani! Ce și-a scris “Regina Muzicii Pop” pe braț


Madonna și-a uimit fanii de pe Instagram cu ultima postare. Nu și-a mai schimbat culoarea părului, nici nu a apărut în ipostaze deocheate, ci a trecut pragul salonului de tatuaje. 


“Regina Muzicii Pop” și-a făcut primul ei tatuaj la 62 de ani. Madonna și-a imprimat pe piele iniațialele “L R D M S E”, care vin de la numele copiilor ei: Lourdes (24 de ani), Rocco (20 de ani), David (15 ani), Mercy (14 ani) și gemenele Stella și Estere (8 ani). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Primii doi sunt copiii biologici ai vedetei. Lourdes este fiica Madonnei din relația cu actorul Carlos Leon, iar Rocco este fructul iubirii dintre artistă și regizorul Guy Ritchie, care i-a fost și soț timp de opt ani. În 2006, cântăreața l-a adoptat pe David Banda dintr-un orfelinat din Malawi, Africa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Trei ani mai târziu a luat-o acasă  din același orfelinat și pe Mercy James. Din februarie 2017, Madonna a devenit mama adoptivă a gemenelor Stella și Estere. Artista a creat fundația Raising Malawi, care se ocupă în special cu programe educaționale și de sănătate în această țară, inclusiv cu construirea de spitale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Cântăreața a postat mai multe fotografii pe contul de socializare cu întreg procesul de creație. “Primul meu tatuaj”, a scris artista pe Instagram, cu hashtagul familie.

Fanii și-au dat seama imediat ce semnificație are tatuajul de pe brațul stâng și au felicitat-o pentru curaj. Copiii sunt totul pentru Madonna și nu de puține a mărturisit în interviuri cât de mult îi iubește și cum i-au schimbat aceștia viața. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Cum să îți petreci sărbătorile pe TikTok

 

  • Madonna și-a făcut primul tatuaj la 62 de ani! Ce și-a scris “Regina Muzicii Pop” pe braț

related posts

Modifică setările cookies