Marele regret al lui Jennifer Lopez. Singurul lucru pe care nu l-a putut obține, în ciuda banilor pe care-i câștigă


Jennifer Lopez a dezvăluit că a obținut tot ce a visat de-a lungul carierei sale în muzică și film. Însă, pe lista lucrurilor deocamdată interzise figurează ceva la care a tânjit în ultimii ani ai vieții ei.


Jennifer Lopez ți-a deschis sufletul pentru Vanity Fair, admițând că și-ar dori o viață mai simplă și mai sănătoasă. Actrița de 50 de ani a mărturisit că a cochetat multă vreme cu ideea de a se muta din Statele Unite ale Americii într-un loc în care viața are altă valoare și unde timpul curge altfel.

Mi-ar plăcea să trăiesc altundeva decât în Statele Unite, într-un oraș mic din Italia sau în cealaltă parte a lumii, în Bali. Să găsesc un alt fel de viață, un pic mai simplă și mai organică și unde să pot folosi bicicleta, să cumpăr pâine, să o pun în coș, după care să merg să pun dulceață pe ea și să o mănânc și să pictez. Sau să stau într-un balansoar unde un măslin ori un stejar îmi oferă o priveliște frumoasă”, a dezvăluit actrița, care figurează pe coperta revistei alături de Renee Zellweger și Eddie Murphy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

În prezent, Jennifer Lopez deține locuințe de lux în Miami, Bel Air (Los Angeles) și New York, fiecare evaluate la milioane de dolari. La sfârșitul anului trecut, J Lo avea o avere estimată la 400 de milioane de dolari.

Citește și: Cum arată gemenii de 11 ani ai lui Jennifer Lopez, care la naștere i-au adus actriței 6 milioane de dolari

Actrița din Hustlers a dus o viață simplă în copilărie, când locuia împreună cu părinții într-un apartament modest din Castle Hill, un cartier mărginaș din New York. 

Ulterior, familia actriței s-a mutat într-o casă cu două etaje situată pe Blackrock Avenue din Bronx. Tatăl actriței era tehnician IT și repara calculatoare, iar mama ei era gospodină. Astfel că mutarea în Bronx a fost un pas mare pentru familia lui Jennifer Lopez.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: 

  • Marele regret al lui Jennifer Lopez. Singurul lucru pe care nu l-a putut obține, în ciuda banilor pe care-i câștigă

related posts

Modifică setările cookies