Megan Fox a dezvăluit de ce îi bea sângele iubitului ei


În urmă cu aproximativ doi ani, Megan Fox a început o relație cu Machine Gun Kelly, care la începutul acestui an chiar i-a devenit logodnic.


Relația celor doi a ținut de multe ori prima pagină a tabloidelor din străinătate, deoarece Megan Fox și Machine Gun Kelly au niște ritualuri care pentru multă lume par de-a dreptul șocante. Spre exemplu, ei își beau reciproc sângele și, mai mult decât atât, cântărețul poartă la gât un un colier în care se află sângele iubitei lui!

Într-un interviu pentru presa străină, Megan Fox a dezvăluit de ce ea și Machine Gun Kelly recurt la astfel de gesturi.

„Cred că acest aspect ar putea induce oamenii în eroare, poate aceștia își imaginează că stăm cu pahare mari, suntem ca în Game of Thrones și ne bem sângele unul altuia. Sunt doar câteva picături, dar, da, ne consumăm sângele unul altuia ocazional și doar pentru anumite ritualuri. Să vărsăm câteva picături de sânge și să bem fiecare… El este mult mai agitat și haotic, este dispus să-și taie pieptul și să spună «Ia-mi sufletul»! Dar nu s-a întâmplat. Poate nu chiar așa, doar o ușoară versiune. Citesc cărți de tarot, sunt pasionată de astrologie și recurg la toate aceste practici și meditații metafizice. Fac ritualuri când e lună plină sau nouă, dar se întâmplă cu un motiv anume”, a spus Megan Fox.

Vezi și: ShARE în bucate cu Alex Petricean -

 

  • Megan Fox a dezvăluit de ce îi bea sângele iubitului ei

related posts

Modifică setările cookies