Megan Fox, accident vestimentar în public. Ce au surprins paparazzii într-un moment de neatenție


Megan Fox și Machine Gun Kelly continuă seria costumelor excentrice de Halloween. Nu că atunci când nu ar fi Halloween-ul s-ar îmbrăca mult mai diferit :)


După scandalul costumelor de “preot și enoriașă sexy”, Megan și Machine au mers pe ceva mai puțin controversat, dar la fel de provocator. 

Cei doi au intrat în pielea personajelor Link și  Zelda, din jocul video The Legend of Zelda. Nimic ciudat până aici :) Doar că Megan Fox a ales să îmbrace costumul Zeldei fără… lenjerie intimă, iar într-un moment de neatenție paparazzii au surprins mai mult decât trebuia. Vezi imaginea în galeroa foto de mai jos!

Megan Fox și Machine Guny Kelly n-au ratat practic nicio petrecere de Halloween. Au început cu cea în care s-au “deghizat” în Pamela Anderson și Tommy Lee și au continuat cu cea în care artistul a tras-o pe iubita sa de o lesă. 

Cei doi au fost aspru criticați pe internet după ce Machine Gun Kelly a îmbrăcat un costum de preot și s-a pozat în ipostaze controversate alături de Megan Fox. Aceștia au fost acuzați că denigrează religia creștină.

SURSA FOTO: PROFIMEDIA
 
  • Megan Fox, accident vestimentar în public. Ce au surprins paparazzii într-un moment de neatenție

related posts

Modifică setările cookies