Megan Fox: “Am un copil care suferă”. Ce spune actrița despre fiul ei care se îmbracă în haine de fete


Megan Fox a vorbit, pentru prima oară, despre suferința prin care trece fiul ei Noah, în vârstă de 9 ani, care se îmbracă în haine de fete și poartă părul lung. 


Actrița în vârstă de 35 de ani, care are 3 băieți cu fostul soț, Brian Austin Green, a vorbit despre grijile pe care și le face pentru Noah într-un intreviu pentru Glamour. 

Vedeta a mărturisit că a cumpărat o mulțime de cărți care abordează transsexualitatea, inclusiv niște cărți scrise de copii transgender, în speranța că fiul ei va găsi sprijin. Megan Fox a dezvăluit că unele cărți explică faptul că “poți fi băiat și poți purta rochie” și că “te poți exprima prin ce fel de haine vrei”.

 

Sursa foto: PROFIMEDIA

 

Actrița a spus că fiul ei suferă foarte mult. “Încă de când era mic am încercat să aduc aceste informații în viața lui ca să nu se simță ciudat sau diferit”, a spus Megan. 

“Am un copil care suferă. Așa că îmi fac o mulțime de griji legate de asta, aș vrea ca umanitatea să nu fie așa. Dar băiatul meu e curajos și știu că a ales această călătorie cu un scop. Dar e greu pentru o mamă”, a mai spus Megan Fox.

Megan a mai spus, în trecut, cum băieții îl tachinează pe Noah la scoală din cauza că poartă haine de fete.” Băieții au râs de mine, dar nu îmi pasă, pentru că iubesc  rochiile atât de mult”, i-a spus Noah într-o zi, după scoală, mamei sale.

“Face design, desenează outfituri. Este foarte talentat, dar are totuși 6 ani. Este pasionat de modă, își alege singur hainele, iar câteodată îi place să se îmbrace în rochii”, spunea în urma cu câțiva ani Megan Fox.

  • Megan Fox: “Am un copil care suferă”. Ce spune actrița despre fiul ei care se îmbracă în haine de fete

related posts

Modifică setările cookies