Megan Fox, despre orientarea sa sexuală: ”De aproape 20 de ani”


Megan Fox a dezvăluit că este bisexuală în 2009, iar acum aceasta a sărbătorit Luna Pride cu câteva selfie-uri provocatoare pe care le-a postat pe contul ei de Instagram.


”Pun B-ul în LGBTQIA de mai bine de 20 de ani”, a comentat ea în dreptul imaginilor, adăugând un emoji reprezentând un curcubeu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

În poze, actrița are unghiile vopsite în culorile curcubeului. În interviul pentru revista Esquire, Megan Fox a vorbit despre orientarea sa sexuală. ”Cred că oamenii se nasc bisexuali și fac alegeri mai mult sau mai puțin conștiente din cauza presiunii sociale”.

”Nu am nicio îndoială că sunt bisexuală. Dar sunt, de asemenea, ipocrită. Nu m-aș iubi niciodată cu o femeie care este bisexuală, pentru că asta înseamnă că are relații intime și cu bărbații, iar bărbații sunt murdari. Nu mi-a plăcut niciodată să mă culc cu o femeie care a fost cu un bărbat”.

Megan Fox a mai declarat că prima oară când s-a îndrăgostit de o femeie a fost la vârsta de 18 ani, când trăia în Los Angeles și tocmai se despărțise de cineva.

Foto: Profimediaimages.ro, Instagram

  • Megan Fox, despre orientarea sa sexuală: ”De aproape 20 de ani”

related posts

Modifică setările cookies