Megan Fox e mult mai hot acum decât pe vremea mariajului cu Brian Austin Green


La cei 36 de ani ai săi, actrița arată mai fit ca oricând.


Dacă ați uitat cumva, Megan Fox este mamă a trei copii: Noah Green (9 ani), Bodhi Green (8 ani) și Journey Green (5 ani). De fapt, cu un corp ca al ei, nici nu ai cum să nu uiți că a fost vreodată însărcinată, căci pătrățelele acelea de pe abdomen nu divulgă nimic din acest trecut medical. Ba chiar le face geloase pe mai tinerele fete, care poate nu au o formă fizică atât de fit.

Megan Fox a fost mereu o „vulpiță“ hot, cu forme de invidiat și cu niște trăsături faciale foarte senzuale. Dar, chiar dacă a arătat bine cumva „efortless“, de când este cu Machine Gun Kelly, din iunie anul trecut, pare că și aspectul ei s-a îmbunătățit. E mai slabă, mai tonifiată și pare chiar mai… tânără.

Oricum, spre deosebire de stilul de viață foarte cuminte și așezat pe care îl avea alături de artistul Brian Austin Green, cu care a fost căsătorită 11 ani (2010-2021), actrița pare că a prins curajul de-a se exprima mult mai senzual și de a-și pune mai mult în valoare sexualitatea. Asta pentru că și nou său partener excentric este predispus la experimente și are un exhibiționism dezvoltat.

Dacă nu ne credeți, priviți aceste imagini cu Megan Fox în cel mai cool compleu neon cu bustieră și pantaloni. Iar ea chiar se regăsește în acest nou stil îndrăzneț, notând pe Instagram, alături de un colaj cu două dintre cele mai sexy ținute recente ale sale: „Sunt doar eu aici, ignorând și sfidând toate proiecțiile tale puritane reprimate emoțional despre ceea ce ar trebui să fie o femeie.“

Nu degeaba i-a făcut Machine Gun Kelly un inel de logodnă care s-o rănească, dacă va încerca să-l dea jos de pe deget. E clar că este înnebunit după ea și că vrea să fie doar a lui.

Megan Fox și Machine Gun Kelly au colaborat pentru videoclipul piesei lui, „Bloody Valentine“, după care au anunțat că sunt împreună. Pe 12 ianuarie 2022, Fox a anunțat că cei doi s-au logodit.

Între timp, și Brian Austin Green și-a refăcut viața, el trăind acum o nouă poveste de dragoste alături de Sharna Burgess, care tocmai l-a făcut din nou tată – a cincea oară!

FOTO: Profimedia, Instagram

 

  • Megan Fox e mult mai hot acum decât pe vremea mariajului cu Brian Austin Green

related posts

Modifică setările cookies