Megan Fox, într-o bluză transparentă, fără sutien. Imaginea care a făcut senzație pe Instagram


Dacă mai era nevoie, Megan Fox ne arată încă o dată de ce își merită titlul de „cea mai sexy femeie din lume”. Superba actriță a postat pe Instagram două fotografii în care apare cu un top transparent, pe sub care nu poartă nimic. 


Megan Fox emană sex-appeal prin toți porii! Actrița și-a surprins fanii de pe Instagram cu câteva imagini în care pare mai sexy ca niciodată. Bruneta s-a fotografiat într-o pereche de pantaloni de piele și un top negru, transparent, prin care i se văd perfect sânii. Imaginile postate de actriță au adunat peste 1,5 milioane de like-uri în doar câteva ore.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Actrița se pregătește de lansarea a două producții în lunile următoare. Este vorba despre filmele Big Gold Brick și Till Death. Megan va împlini săptămâna viitoare 35 de ani și pare că trăiește cea mai fericită perioadă din viața ei. 

Mamă a trei copii, Megan a divorțat în toamna lui 2020 de actorul Austin Green, după 16 ani de relație. La scurt timp, după ce a depus actele de divorț, bruneta s-a afișat cu noul iubit, rapperul Machine Gun Kelly.

Deși mulți au fost sceptici în privința relației lor, se pare că aceștia sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Cei doi se afișează împreună la evenimente și își fac declarații de dragoste pe conturile de Instagram.

„Un băiat dureros de frumos. Inima mea este a ta”, a scris Megan Fox în dreptul unei fotografii cu Machine Gun Kelly. „Am așteptat o eternitate să te găsesc din nou”, a scris și rapperul lângă o fotografie cu frumoasa actriță.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: 

  • Megan Fox, într-o bluză transparentă, fără sutien. Imaginea care a făcut senzație pe Instagram

related posts

Modifică setările cookies