Megan Fox, ședință foto controversată alături de Machine Gun Kelly. Ipostazele în care s-au fotografiat i-au surprins pe fani


Megan Fox și iubitul ei, Machine Gun Kelly, continuă să își șocheze fanii cu aparițiile lor incendiare. De data asta nu a mai fost vorba despre covorul roșu, ci  de un pictorial incendiar în revista GQ Style. 


Într-una din fotografii, Megan Fox apare complet goală, cu câteva accesorii sexy, și cu un pistol în mână. Machine Gun e încălțat cu o pereche de cizme piele înalte și îmbrăcat cu un palton.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

În interviul care însoțește pictorialul, cei doi vorbesc despre relația lor, care a ajuns pe primele pagini ale tabloidelor din întreaga lume. Nici nu e de mirare, având în vedere că Megan și-a părăsit soțul pentru Machine Gun.

Cum a decurs primul moment în care s-au întâlnit? “Cel mai ciudat lucru s-a întâmplat. Nu ne-am văzut reciproc cu adevărat la început. Nu îmi amintesc chipul lui. Îmi amintesc doar această creatură înaltă, blondă, cu înfățișare de fantomă… M-am uitat în sus la el și i-am zis: “Miroși a ‘iarbă’. El s-a uitat în jos la mine și a răspuns: ‘Eu sunt iarba’. Apoi jur că a dispărut în neant”, a povestit Megan Fox.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

La prima lor întălnire, Megan Fox era încă soția lui Brian Austin Green. Cei doi au împreună trei băieți, iar Machine Gun Kelly are o fetiță de 13 ani dintr-o relație anterioară.

“Aceasta este o relație foarte intensă”, a mai spus Megan Fox, fiind completată de Machine Gun: “Cu noi este extaz și agonie. Nu vreau să creadă lumea că relația noastră este perfectă. Nu am zis degeaba că este cea mai întunecată poveste”.

Machine Gun Kelly a mărturisit că era pregătit să moară înainte să o întâlnească pe Megan Fox. “Mă doare sufletul că mi-am irosit 30 de ani de viață fără să am vreo dorință. Frate, eram gata să mor. Eram împăcat cu asta. Am făcut muzică, asta e bine. Fiica mea este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat, ea va ajunge mai bine ca mine”, a mărturisit Machine Gun.

 

  • Megan Fox, ședință foto controversată alături de Machine Gun Kelly. Ipostazele în care s-au fotografiat i-au surprins pe fani

related posts

Modifică setările cookies