Mihaela Rădulescu, confesiuni despre prima dezamăgire în dragoste: ”Nu mă interesează bărbații care nu mă văd”


Mihaela Rădulescu, prezentatoarea emisiunii ”Ferma. Orășeni vs săteni”, de la PRO TV, a acordat recent un inteviu în care a făcut dezvăluiri din viața sa sentimentală.


În interviul acordat publicației Viva, pe coperta căreia și apare, Mihaela Rădulescu demonstrează încă o dată că a fost dintotdeauna o femeie hotărâtă și încrezătoare în forțele proprii.

Astfel, întrebată dacă i s-a întâmplat vreodată să nu i se răspundă cu aceleași sentimente, Mihaela a răspuns:  ”E, normal,  dar  nu  mi-am  bătut  capul foarte  tare.  Aveam  norocul  de  a  avea încredere în mine, știam deja că nu trebuie să-mi   pierd   timpul   cu   un  cal necâștigător, cum nu mi-am pierdut niciodată  capul  după  vreun  om  însurat. Nu mă interesează bărbații altor femei sau bărbații care nu mă văd, e mult mai incitant să ni se întâlnească privirile de oameni liberi și sincronizați în dorințe”.

În cadrul aceluiași interviu, prezentatoare emisiunii ”Ferma. Orășeni vs. săteni”, și-a amintit de prima sa iubire: ”Era blond cu ochi albaștri, foarte inteligent și bine crescut, total anti sport și foarte leneș. Deci, mi-a trecut repede. Compatibilitatea începea să aibă sens și încerca să-mi spună să caut și dincolo de o față perfectă. Ceea ce am și făcut, în continuarea vieții. Încă n-am terminat”, a declarat în publicația mai sus menționată.

  • Mihaela Rădulescu, confesiuni despre prima dezamăgire în dragoste: ”Nu mă interesează bărbații care nu mă văd”

related posts

Modifică setările cookies