Mihaela Rădulescu, secretele relației la distanță cu Felix Baumgartner: "Dor și bucurie maximă la fiecare revedere"


Mihaela Rădulescu și sportivul Felix Baumgartner formează un cuplu de aproape opt ani. În ciuda faptului că îi despart mii de kilometri, cei doi par să își găsească întotdeauna drumul unul spre celălalt, iar povestea lor de dragoste continuă să fie una demnă de paginile unui basm.


Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner formează un cuplu pe care multe persoane l-ar considera atipic. Nu locuiesc în aceeași casă, nici măcar în aceeași țară. Cu toate acestea, iubirea dintre ei este la fel de puternică, iar monotonia reprezintă doar un cuvânt în dicționar, nu o realitate pentru ei. 

Prezentatoarea locuiește în Monte Carlo, revine ocazional în România pentru a-și onora proiectele, iar austriacul Felix călătorește în întreaga lume pentru a participa la diferite evenimente. 

Într-un interviu acordat publicației Viva, Mihaela Rădulescu a dezvăluit că deși nu are o relație tipică, ea este cea care o face să se simtă liberă, fericită și împlinită din toate punctele de vedere. 

"Suntem împreună cam peste tot, mai puțin pe-acasă. Avantaje? Dor și bucurie maximă la fiecare revedere, calc, gătesc, spăl și aștept mult mai puțin cu masa pusă. Dezavantaje? La mine – când se strică ceva în casă și trebuie să repar pe facetime. La Felix – „cum calc cămașa?, „Cum fac o supă?. Și altele, la fel de simpatice și… normale, la stilul nostru de viață. Numai în ultimele trei săptămâni am fost în cinci țări împreună, cu pauze de câte o zi acasă, doar ca să pun în valiză haine curate și pentru alt gen de activități. E mai mult decât adrenalină. E viața noastră, cu piciorul pe accelerație și… destul de off-road", a povestit Mihaela. 

Vezi și: Leonardo DiCaprio se bate pe un cap de dinozaur!

  • Mihaela Rădulescu, secretele relației la distanță cu Felix Baumgartner: Dor și bucurie maximă la fiecare revedere

related posts

Modifică setările cookies