Mihela Rădulescu, mesaj emoționant pentru bunica ei, care îi făcea prăjituri în copilărie


Mihaela Rădulescu și-a amintit de bunica ei, care în copilărie îi gătea niște prăjituri delicioase. Vedeta PRO TV i-a adus un omagiu pe Instagram, unde a împărtășit tuturor rețea desertului ei preferat.


gMihaela Rădulescu a fost foarte atașată de bunicii ei, pe care i-a pomenit în numeroase interviuri. În mai 2016, bunica ei din partea mamei a venit să o vadă în juriu la Românii au talent, moment care a impresionat-o foarte tare pe prezentatoarea TV.

Acum, această persoană dragă ei nu mai este, dar trăiește în amintirile sale. Mihaela Rădulescu i-a adus un omagiu bunicii, care îi făcea cele mai bune deserturi în copilărie.

Citește șiMihaela Rădulescu, confesiuni despre prima dezamăgire în dragoste: „Nu mă interesează bărbații care nu mă văd”

Scumpa mea bunică... Am găsit azi, în caietul ei cu rețete, rețeta secretă a prăjiturii mele preferate, pe care mi-o făcea când eram copil – Alcazale... Uneori, acesta este cel mai scurt mod de a reveni la unele amintiri bune, prin ceva care are gust, miroase sau arată a copilărie. Dar ea a fost mai mult decât atât”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.

 

Prezentatoarea emisiunii Ferma. Orășeni vs. săteni a distribuit rețea prăjiturii sale preferate într-un insta story.

Fotografii: PRO TV

Vezi și VIDEO: Care este destinația de suflet din România pentru Mihaela Rădulescu: “Mi-ar plăcea să-mi duc și copilul acolo”

  • Mihela Rădulescu, mesaj emoționant pentru bunica ei, care îi făcea prăjituri în copilărie

related posts

Modifică setările cookies