Monica Gabor, monitorizată de Mr. Pink! Vedeta cerea acordul soțului ca să plece în România: „Nu avea voie”


La scurt timp după ce a divorțat de Irinel Columbeanu, Monica Gabor s-a mutat în Statele Unite, acolo unde l-a cunoscut pe Mr.Pink, un celebru afacerist. Relația lor a devenit rapid foarte restrictivă, fosta doamnă de Izvorani fiind monitorizată permanent de bărbat.


Monica Gabor se află pe lista celor mai controversate vedete din showbiz-ul românesc, având în vedere trecutul său cu fostul miliardar de la Izvorani, Irinel Columbeanu. După divorț, aceasta a plecat în America cu fiica sa din relația cu afaceristul român, Irinuca, și nu a mai vrut să audă de țara sa. Ajunsă peste Ocean, Monica Gabor a pus imediat ochii pe Mr Pink, un celebru om de afaceri, cu care a și început o relație.

În toamna acestui an, fosta doamnă de Izvorani s-a dat de gol chiar pe contul său de socializare, unde a publicat o imagine cu Mr.Pink și a scris „soțul meu iubit”, semn că cei s-au și căsătorit.

Din exterior, toate par că merg ca pe roate în viața Monicăi Gabor, însă lucrurile în realitate nu ar fi deloc așa. Potrivit unor surse din anturajul vedetei, care au vorbit pentru cancan.ro, fosta doamnă de la Izvorani ar fi monitorizată în permanență de actualul partener și chiar ar fi nevoită să îi ceară voie pentru anumite lucrurile, cum ar fi revenirea în țara sa, România.

„Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea. Ea nu avea menajere în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri.

Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, au spus apropiații ei pentru sursa amintită.
 
Foto:  Instagram/Monica Gabor
  • Monica Gabor, monitorizată de Mr. Pink! Vedeta cerea acordul soțului ca să plece în România: „Nu avea voie”

related posts

Modifică setările cookies