Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink în mare secret! Ce detaliu a dat-o de gol pe fosta doamnă de Izvorani


Recent, Monica Gabor a publicat pe rețelele de socializare o imagine din care reiese că este căsătorită cu milionarul chinez, Mr. Pink, și că marele eveniment a avut loc departe de ochii lumii. Cel care a dat-o de gol în acest sens este și fostul soț, Irinel Columbeanu, care a notat în cartea sa lansată recent un pasaj cel puțin interesant! Iată ce se întâmplă, de fapt, în viața fostei doamne de Izvorani!


După ce a divorțat de Irinel Columbeanu, Monica Gabor a decis să își continue viața departe de România, așa că s-a mutat, împreună cu fiica ei, în Statele Unite. L-a întâlnit acolo pe Mr.Pink, un afacerist chinez cu care se zvoneșter că s-a și căsătorit. Fosta doamnă de Izvorani nu a confirmat niciodată acest lucru, însă mai multe detalii au dat-o de gol, mai ales în ultima perioadă. 

Irinel Columbeanu a lansat, în luna februarie, „Istoriile unui vehement”, cel de-al doilea volum al cărții sale autobiografice, unde a afăcut o precizare referitoare la fosta soție. Într-un paragraf, autorul i-a numit pe Monica Gabor și Mr. Pink „soți”, lăsând să se înțeleagă faptul că cei doi au făcut deja acest pas, dar în mare secret.

„Absenți… cred că soții Pink sunt, cel puțin din punctul dumneavoastră de vedere, dar sper că nu ați venit aici numai pentru eventualitatea în care o să fie prezentă și fosta mea soție și domnul Pink”, a spus Irinel Columbeanu.

Ce a publicat Monica Gabor în mediul online

Și Monica Gabor pare că s-a dat de gol fără să își dea seama. În urmă cu puțin timp, șatena a publicat pe rețelele de socializare o captură de ecran în care apare actualul partener trecut în agendă drept „soțul meu iubit”.

Sursele apropiate cuplului susțin că cei doi au devenit soț și soție în urmă cu aproximativ un an. Monica și actualul partener au făcut, se pare, doar cununia civilă, fără petrecerea de nuntă.

Sursă foto: Instagram

  • Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink în mare secret! Ce detaliu a dat-o de gol pe fosta doamnă de Izvorani

related posts

Modifică setările cookies