Monica Gabor, trasă la răspundere după ce s-a aflat în ce stare este Irinel Columbeanu: „Nu te doare?”


Irinel Columbeanu se află la azil de două săptămâni, este falit și starea sa de sănătate se înrăutățește pe zi ce trece, iar Monica Gabor a fost trasă la răspundere pentru aceste situații. Iată ce i s-a reproșat vedetei!


Fostul milionar de la Izvorani a ajuns, în urmă cu două săptămâni, la căminul de bătrâni din Ghermănești, însă nu își permite să îl plătească. Pensia sa nu depășește 2000 de lei, iar cheltuielile la respectivul azil variază între 3000 și 4000 de lei pe lună. Singur, falit și foarte bolnav, Irinel Columbeanu depinde în aceste momente de indulgența proprietarului de la Ghermănești, care spune că nu îl lasă inima să îl dea afară într-un astfel de moment.

În cadrul podcastului „Fiță cu Adiță”, Irinel Columbeanu a declarat că i-a spus Monicăi Gabor, fosta soție, dar și Irinucăi, fiica sa, că s-a mutat la azil, iar acum speră că va fi, la un moment dat, vizitat. 

„Irina și Monica m-au sunat. Am comunicat cu amândouă și știu că sunt aici. Poate mă vor vizita”, a spus el, conform sursei amintite.

Pe de altă parte, Monica Gabor este trasă la răspundere în ceea ce privește situația degradantă în care a ajuns fostul ei soț și tatăl fiicei sale. Ultima postare pe care a făcut-o vedeta a fost luată cu asalt în adevăratul sens al cuvântului de către internauți, care i-au reproșat tot felul de lucruri.

„Nu te doare pentru situația lui Irinel?”, „Tu știi condiția lui Irinel Columbeanu?”, „Când o să-l ajuți, în sfârșit, pe domnul Columbeanu???”, 

„M-a durut sufletul atunci când l-am văzut la emisiunea Fiță cu Adiță. Abia merge și arată foarte rău. Parcă nu mâncase de multe zile, așa arată de înfometat. Dacă ai suflet de creștin, poți să îi dai o pensie de 100 $ pe lună care să îi asigure măcar o porție de mâncare caldă la câteva zile. Fă ceva pentru el, fiindcă se stinge că o lumânare. Nu e corect!!!”, au fost doar câteva comentarii.

Foto: Facebook, Instagram

  • Monica Gabor, trasă la răspundere după ce s-a aflat în ce stare este Irinel Columbeanu: „Nu te doare?”

related posts

Modifică setările cookies