"Nu vei putea juca decât roluri de menajeră". Ce piedici a întâmpinat Jennifer Lopez la începutul carierei


Jennifer Lopez a vorbit într-un interviu acordat publicației Variety despre începutul carierei sale și despre piedicile care i-au fost puse.


Vedeta în vârstă de 50 de ani a povestit cum, la începutul carierei, i s-a spus că nu poate juca decât roluri de menajeră, că posteriorul ei este mult prea mare și că emisiunea American Idol îi va ruina cariera.

A debutat cu rolul Selenei în filmul cu același nume, în 1997, devenind prima actriță de origine latină care a primit peste un million de dolari pentru un rol.

J. Lo a spus că anul 2002 a fost o provocare, deoarece simțea că își pierduse identitatea și că era recunoscută doar datorită relației ei cu actorul Ben Affleck.

Era doar un dublu standard în a fi femeie. Nu este un mister ”, a spus aceasta.

Cei doi s-au logodit în anul 2002, însă s-au despărțit în septembrie 2003, la o zi după nuntă.

În iunie 2004, Jennifer Lopez s-a căsătorit cu Marc Anthony, iar în februarie 2008 a dat naștere gemenilor Max și Emme.

Cariera ei prinsese deja contur, însă, după naștere, ofertele au început să scadă. J. Lo. a declarat că este vorba doar despre “o pauză neoficială” și că tot ce își dorește este să fie alături de familia ei și să își ia în serios rolul de mamă. 

Dat fiind că aveam copii, nu mi s-au mai oferit la fel de multe oportunități. Călătoream împreună cu Marc. Am mers în două sau trei turnee alături de el“.

Jennifer Lopez și Marc Anthony au decis să divorțeze în anul 2011, însă divorțul s-a finalizat abia în anul 2016.

După acest episod din viața ei, a început un alt capitol și a devenit jurat al emisiunii American Idol, cee ace a adus-o din nou în lumina reflectoarelor. 

Toată lumea îmi spunea: ”Nu face asta! Îți va afecta cariera și nu ți se va mai oferi niciun rol. Vor crede că ești o glumă, iar răspunsul meu era: Oricum nu mi se oferă prea multe roluri, așa că ce am de pierdut?  ” 

Așadar, timp de sașe sezoane, Jennifer a fost jurat al emisiunii American Idol. 

După multă muncă, aceasta a devenit una dintre cele mai mari celebrități de la Hollywood.

În prezent, Jennifer Lopez este vedeta filmului Hustlers, care urmează să se lanseze pe 12 septembrie, a terminat cel de-al patrulea turneu musical, It`s my party, și face parte din producția filmului The Godmother, în care va juca rolul principal.

Am fost fascinată de povestea Griseldei Blanco și mi-am dorit foarte tare să o joc pe marile ecrane. Este tot ceea ce ne dorim de la un personaj - cunoscută, ambițioasă, înșelătoare și înfricoșătoare. Într-un gen dominat de masculi, abia aștept să pun lumina pe acest anti-erou, pentru a-i aduce povestea complicată la viață”, a spus Lopez.

 Frumoasa cântăreață a vorbit și despre planurile de nuntă cu logodnicul ei, Alex Rodriguez.

Ei bine, anul acesta voi avea încă un film, un show TV, am copii, un album, am multe lucruri de făcut..Alex este ocupat cu baseballul tot anul.

Cei doi au o relație de doi ani și s-au logodit anul acesta, în vacanța din Bahamas.

Sursă foto: Getty images

Vezi și: Profil de celebritate - Jennifer Lopez

  • Nu vei putea juca decât roluri de menajeră . Ce piedici a întâmpinat Jennifer Lopez la începutul carierei

related posts

Modifică setările cookies