O mamă divorțată cu doi copii a găsit cheia fericirii: s-a căsătorit cu ea însăși


O mamă divorțată cu doi copii s-a căsătorit la un an după ce s-a despărțit de soția ei. Antreprenoarea Charlotte Zum Vorde Sive Vording, din Țările de Jos, și-a uimit prietenii când a decis să-și refacă viața. Persoana căreia i-a jurat din nou credință este …ea însăși. 


Charlotte a divorțat în 2020 de soție și a înființat compania KamaSense, care are rolul de a le reda femeilor încrederea în ele și a le învăța cum să se aprecieze la adevărata valoare. 

“Nu am vrut să aștept ca cineva să mă iubească sau să fiu dependent de un alt om pentru a fi demn”, a spus Charlotte, care are 32 de ani.

A fost nevoie de aproximativ un an de muncă până mi-am dat seama. Viața mea fusese concentrată pe cumpărarea unei case, căsătorie, copii...asta credeam că e fericirea. Atunci când te accepți cu adevărat și îți prețuiești timpul, obiectivele tale se schimbă”, a mai spus Charlotte, potrivit Metro

Charlotte s-a cerut în căsătorie în iulie 2021 și a fost logodită timp de trei luni. Purta un inel de logodnă din aur alb cu trei pietre: una pentra ea, una pentru fiica ei și una pentru fiul ei. Nunta a ținut-o în septembrie 2021 în apartamentul ei și a costat mai puțin de 400 de euro. 

La petrecerea de nuntă au participat opt invitați, iar Charlotte spune că familia și prietenii ei au susținut-o cu toții.

“Toți au citit amintirea lor preferată pe care o au cu mine și ceea ce îmi doresc în viitor. Apoi mi-am citit cu voce tare jurămintele și mi-am dat inelul. Purtarea inelului îmi amintește zilnic de aceea seară minunată, dar cel mai mult îmi amintește de faptul că mi se permite să mă pot iubi, indiferent de ce s-ar întâmpla. (…) Standardele mele pentru un partener sunt mai înalte. Mă prețuiesc pe mine și timpul meu și nu voi lăsa pe cineva să-l irosească pentru distracția lui”, a mai spus tânăra. 

Fotografii: Instagram

  • O mamă divorțată cu doi copii a găsit cheia fericirii: s-a căsătorit cu ea însăși

related posts

Modifică setările cookies