Oprah Winfrey, despre posibilitatea de a fi nașa fetiței prințului Harry. Ce răspuns a dat realizatoarea TV


Meghan Markle a apărut pentru prima dată cu burtica de gravidă în celebrul interviu oferit lui Oprah Winfrey și tot acolo fosta actriță și soțul ei, prințul Harry, au dezvăluit sexul bebelușului


Cuplul și realizatoarea TV sunt și vecini și după interviul care a făcut înconjurul lumii s-au apropiat și mai mult. După venirea pe lume a lui Lilibet, fetița ducilor de Sussex, presa a vehiculat că nașa micuței va fi Oprah Winfrey.

Realizatoarea TV a oferit recent un interviu pentru Entertainment Tonight în care a infirmat informația apărută în presă. Ea a declarat că este deja un fel de “nașă” și asta datorită prieteniei pe care o are cu părinții lui Lilibet, scrie PopCulture.

“Nu trebuie să fiu nașă. Sunt deja într-un fel. Adică le sunt vecină, le sunt prietenă. Cred că e nevoie de cineva mai tânăr pentru a fi nașa fetiței”, i-a spus Oprah râzând gazdei Kevin Frazier. 

Oprah Winfrey (67 de ani) este nașa copiilor lui Gayle King, cea mai bună prietenă a ei. Realizatoarea TV și-a îndeplinit îndatoririle cu succes și are un rol activ în viețile lui Kirby și Will. În decembrie 2020, Oprah i-a organizat nunta finului Kyrby chiar în curtea vilei ei din Montecito. 

Din august 2020, în același cartier locuiesc și Meghan Markle și prințul Harry, alături de cei doi copii. Meghan Markle a născut la începutul lunii iunie o fetiță, care a primit numele Lilibet Diana Mountbatten Windsor.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Prințul Harry vrea pace cu Regina!

 

  • Oprah Winfrey, despre posibilitatea de a fi nașa fetiței prințului Harry. Ce răspuns a dat realizatoarea TV

related posts

Modifică setările cookies