Prima reacția a lui David Beckham după ce s-a aflat că fiul lui cel mare vrea să se însoare


Deși are numai 21 de ani, Brooklyn Bekcham a anunțat că s-a logodit cu iubita lui, actrița Nicola Peltz.


Cei doi au început o relație anul trecut, în luna ianuarie au oficializat-o, iar în martie s-au mutat deja împreună în orașul New York. 

Presa scrie că cei doi au deja planuri de nuntă și că vor să investească nici mai mult, nici mai puțin de 4 milioane de lire sterline în două nunți, evenimente care vor avea lor vara viitoare.

La scurt timp după publicarea veștii, David Beckham a postat despre logodna fiului său: "Felicitări acestor doi oameni frumoși. În timp ce încep o nouă călătorie captivantă împreună, suntem fericiți pentru ei", a scris pe contul său de Instagram.

Victoria a profitat, la rândul ei, de platforma de socializare, pentru a-și împărtăşi reacția. Fosta Posh Spice a postat un mesaj în numele ei, al soțului și al copiilor Romeo, Cruz și Harper.

Tatăl viitoarei mirese este un miliardar american, Nelson Peltz, cu o avere estimată la 1,3 milioane de lire sterline. Nici soții Beckham nu se lasă mai prejos, iar cei doi au acumulat de-a lungul timpului o avere de aproximativ 370 de milioane de lire. 

Sursă foto: Instagram

  • Prima reacția a lui David Beckham după ce s-a aflat că fiul lui cel mare vrea să se însoare

related posts

Modifică setările cookies