Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip, la 72 de ani de la nuntă


Mariajul dintre Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și soțul ei, Prințul Philip, a atins o nouă bornă miercuri, 20 noiembrie, când s-au împlinit 72 de ani de la nunta din 1947. Din păcate, cei doi n-au celebrat momentul unul în compania celuilalt, în special din cauza problemelor de sănătate ale Ducelui de Edinburgh.


În vârstă de 93 de ani, Regina Elisabeta n-a ținut cont de această zi specială, continuând să-și ducă la îndeplinire atribuțiile la Palatul Buckingham.

Citește și: Piesa vestimentară pe care Regina o va interzice în această iarnă

Astfel, ea a avut programate două recepții private, cu ambasadorii statelor Surinam și Kyrgizstan. Îmbrăcată într-o rochie roz, accesorizată cu o geantă, dar și cu un colier cu perle la gât, Majestatea Sa a apărut radiantă, ca întotdeauna, cu gândul mai mult la muncă decât la viața privată. 

În schimb, la peste 100 de kilometri distanță de capitala Londra, la reședința regală de la Sandringham, Prințul Philip (98 de ani) și-a petrecut ziua nunții relaxându-se și recuperându-se după o problemă medicală. Retras din viața publică în 2017, Philip a recunoscut în dese rânduri că marile sale pasiuni sunt cititul și olăritul, activități care îi ocupă timpul și în prezent.

De altfel, conform presei britanice, Regina Elisabeta și Prințul Philip s-au văzut extrem de rar în ultimele luni, limitându-se să țină legătura prin intermediul telefonului. De asemenea, surse apropiate cuplului susțin că Philip nu mai are energia din urmă cu doi-trei ani, fiind vizibil afectat și de accidentul de mașină în care a fost implicat la începutul anului.

Foto: Getty

Vezi și: Profil de celebritate - Meghan Markle

  • Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip, la 72 de ani de la nuntă

related posts

Modifică setările cookies