Secretul aspectului veșnic tânăr al lui Jennifer Lopez: ce mănâncă, ce exerciții face și câte ore doarme


Nu e de mirare că la 53 de ani Jennifer Lopez arată ca femeie de 30. Aceasta este extrem de strictă când vine vorba de dietă, sport și programul de somn. Publicația britanica Daily Mail a analizat ce mănâncă vedeta, ce fel de exerciții face și care este prigramul ei de somn pentru un look mereu fresh. 


Dieta lui Jennifer Lopez: 1400 de calorii pe zi

J Lo a dezvăluit că dieta ei conține în cea mai mare parte mâncăruri organice, “curate”, multe proteine, care o ajută să se simtă sătulă mai mult timp. “Nu mănâncă nimic procesat”, spunea pentru revista People în 2016 una dintre fostele ei antrenoare, Tracy Anderson.

În 2018, Jennifer Lopez a dezvăluit  în ce constă meniul ei zilnic, care este în jur de 1400 de calorii. Diva își începea atunci ziua cu un shake cu fructe de pădure, iaurt grecesc, miere, scorțișoară și lămâie, la care adăuga și pudră proteică.

La prânz, J Lo mânca o salată cu kale, semințe de dovleac, brânză queso, ulei de măsline, ceapă și zeamă de lămâie.

Ca gustare, avea in meniu un măr de mărime medie.

Cina consta în piept de pui la grătar cu varză de bruxelles și cartof dulce. Desert, ocazional, un biscuite cu ciocolată.

În alte interviuri Jennifer Lopez a precizat că preferă să consume un anumit tip de proteine - cum ar fi carnea de porc, somonul sau puiul - cu quinoa la cină.

 

În 2019, un alt fost antrenor al vedetei, Dodd Romero, a împărtășit câteva dintre preferințele culinare ale lui J Lo pentru Us Weekly. Acesta a spus că încearcă să evite toate alimentele procesate și consumă cu placere albuș de ou, carne albă de curcan și carne de vită hrănită cu iarbă.

Program regulat de sport

“Sportul mă face fericită”, spunea Jennifer Lopez în Hello Magazine, în 2016. Vedeta are un program de fitness intens și lucrează cu antrenori personali. David Kirsch, antrenorul ei personal, a spus în 2021 că diva latino combină cardio cu exerciții pliometrice, full body, abdomen și picioare. “Sunt extercitii foarte intense, iar ea le ia cât se poate de în serios”.

7-8 ore de somn pe noapte

La fel de important ca sportul și dieta pentru Jennifer Lopez este somnul. Aceasta se asigură că doarme cel puțin 7-8 ore pe noapte, însă spune că adoră un somn bun de 9-10 ore.

“Pentru mine somnul este cel mai mare secret de frumusețe. Au fost momente în viața mea în care dormeam 3-5 ore pe noapte. Ziua eram pe platourile de filmare, noaptea la studioul de înregistrări, în weekend filmam videoclipuri. Aveam 20-și-ceva de ani și mă credeam invincibilă. Până într-o zi când m-a prins din urmă tot stresul și toată oboseala.  Nu mai mai puteam mișca, eram paralizată, nu mai vedeam clar, simptomele fizice pe care le aveam au început să mă sperie”, a povestit Jennifer Lopez.

“Acum știu că era un atac clasic de panică, provocat de epuizare, dar nu auzisem de așa ceva pe vremea aia. Bodyguard-ul meu m-a luat de la filmări și m-a dus la doctor. Până am ajuns acolo îmi recăpătasem vocea, puteam să vorbesc. I-am întrebat pe medic dacă înnebunesc: “Nu, nu înnebunești. Ai nevoie de somn! Dormi între 7 și 9 ore pe noapte nu mai bea cafea”, mi-a spus”.

  • Secretul aspectului veșnic tânăr al lui Jennifer Lopez: ce mănâncă, ce exerciții face și câte ore doarme

related posts

Modifică setările cookies