Sharon Stone, abuzată sexual de bunicul ei în copilărie. Actrița face dezvăluiri cutremurătoare în cartea sa de memorii


În noua carte de memorii „The Beauty of Living Twice”, Sharon Stone dezvăluie că, atât ea, cât și sora ei, Kelly, au fost abuzate în copilărie de bunicul lor .


Alte detalii șocante ies la iveală în noua carte de memorii a lui Sharon Stone. Actrița afirmă că bunicul ei le-a violat pe a și pe sora ei, iar cea care l-ar fi ajutat ar fi fost chiar bunica lor. Aceasta le-ar fi închis într-o cameră cu bunicul lor pe cele două surori, când erau mici,

În vârstă de 63 de ani, Sharon Stone își amintește că incidentul le-a lăsat pe cele două surori traumatizate și că au simțit o ușurare când bunicul lor a murit.

Sharon avea 14 ani când a murit, iar Kelly avea 11, și au simțit o ușurare atunci când i-au văzut trupul în sicriu. „Am avut o satisfacție bizară când l-am văzut mort. M-am uitat la Kelly și ea a înțeles; avea 11 ani și s-a terminat ”, a scris ea despre experiență, potrivit wionews.com.

Cartea de memorii a lui Sharon Stone va fi publicată pe 30 martie. Actrița a povestit mai multe experiențe personale din carte, inclusiv experiența filmării scenei în care aparare fără lenjerie intima în „Basic Instinct”,  scenă pe care pe care, susține ea, a fost păcălită să o filmeze.

Sursă foto: Getty Images
 
  • Sharon Stone, abuzată sexual de bunicul ei în copilărie. Actrița face dezvăluiri cutremurătoare în cartea sa de memorii

related posts

Modifică setările cookies