Sharon Stone, selfie în bikini la 65 de ani. Fanii au certat-o: “Nu era nevoie să văd asta!”


La 65 de ani, Sharon Stone nu și-a pierdut sex appleal-ul și pofta de viață! Vedeta spune că e “gata de vară” în cea mai nouă postare de pe Instagram, în care apare în costum de baie.


Sharon Stone vrea să normalizeze corpul femeilor trecute de prima tinerețe și să le convingă își accepte noile forme, însă fanii nu au apreciat postarea. Actrița a fost certată pentru ipostaza în care s-a fotografiat, fanii considerând că e “prea mult”.

Îmbrăcată într-un costum verde cu imprimeu-leopard, accesorizată cu ochelari de soare, Sharon Stone este mândră de felul în care arată la 65 de ani. 

 

Părerile fanilor sunt însă împărțite după această postare. În vreme ce unii o admiră și o felicită pentru inițiativă, alțîi consideră că nu era cazul să se fotografieze așa.

“Nu era nevoie să văd asta!”

“O iubesc pe Sharon, dar postarea asta nu e ceea ce vreau să văd!”

Însă vedeta a primit și sute de complimente: “Sharon, arăți fantastic la orice vârstă! Fă ceea ce-ți place și nu îi asculta pe cârcotași. Arăți senzațional, pari în formă și sănătoasă!”

Sharon Stone este apreciată pentru că și-a păstrat naturalețea de-a lungul timpului și nu și-a modificat fizionomia prin operațîi estetice.

Anul trecut actrița a mărturisit că nu mai este adepta intervențiilor estetice după ce a avut niște probleme de sănătate. Însă nici nu este împotriva lor. Într-un interviu pentru Vogue Arabia, Sharon a dezvăluit că un fost iubit mai tânăr a părăsit-o după ce i-a spus că nu are de gând să își facă injecțîi cu Botox. Este cunoscut efectul de întinerire al acestora. Sharon Stone a mărturisit că și-a făcut în trecut, însă după un accident cerebral a pus capăt acestor intervențîi.

  • Sharon Stone, selfie în bikini la 65 de ani. Fanii au certat-o: “Nu era nevoie să văd asta!”

related posts

Modifică setările cookies