Sharon Stone, apariție spectaculoasă la Cannes. Ce rochie a ales actrița


Festivalul de la Cannes, care și-a deschis porțile pe 17 mai, este în această săptămână locul în care cele mai mari vedete din lume defilează pe covorul roșu. Sharon Stone a întors toate privirile, când a sosit la premiera peliculei „Forever Young” (Les Amandiers). 


Sharon Stone, celebra actriță americană, în vârstă de 64 de ani, a strălucit pe covorul roșu, purtând o rochie albă cu ornamente bleumarin, semnată de casa de modă Dolce & Gabbana. Vedeta a optat pentru un machiaj minimalist și pentru o coafură „wet”. 

Corsetul și trena lungă amintesc de rochiile care se purtau odinioară la balurile aristocrației. La un moment dat, cei doi bărbați care o însoțesc o ajută să-și scoată trena. Este vorba de celebrii manechini Sam Webb și Adam Senn, cu care actrița a apărut într-o publicitate pentru Dolce & Gabbana, filmată la Veneția. 

Sharon Stone a cunoscut celebritatea odată cu apariția în „Total Recall” (1990), dar mai ales cu rolul lui Catherine Tramell în „Basic Instinct” (1992). Actrița fost căsătorită de două ori și are trei copii.

Sursă foto: Getty Images 

Vezi și: Messi, cel mai bogat sportiv din lume!

  • Sharon Stone, apariție spectaculoasă la Cannes. Ce rochie a ales actrița

related posts

Modifică setările cookies