Sharon Stone, selfie în costum de baie în fața oglinzii. La 64 de ani, nu lasă vârsta să o definească


Sharon Stone se bucură de ultimele zile de vară și se mândrește că a reușit să își recapete formele sexy, chiar dacă sezonul de bikini este la final :)


“De ce mereu reintru în formă atunci când se termină vara?”, a glumit vedeta pe Instagram, etalându-și silueta într-un costum de baie minuscul în două piese. Actrița și-a făcut un selfie în oglindă, spre încântarea celor 3 milioane de fani ai ei.

Nu este pentru prima oară când vedeta își arată corpul “imperfect”, așa cum l-a numit ea însăși. Fanii i-au făcut mii de complimente: “Vara nu se termină niciodată când arați așa. Să nu mai porți haine niciodată”, a glumit un fan.

 

Nu e de mirare că Sharon Stone arată atât de bine la 64 de ani. Vedeta face sport de 4-5 ori pe săptămână și înoată în propria piscină.

 

Sharon este mama a trei copii - Roan, 22 de ani, Laird, 17, și Quinn, 16, pe care i-a adoptat după ce a pierdut mai multe sarcini. "Noi, că femei, nu avem un forum pentru a discuta profunzimea acestei pierderi. Am pierdut nouă copii din cauza unor avorturi spontane”, a spus actrița în comentariul unei postări de pe pagina de Instagram a revistei People.

  • Sharon Stone, selfie în costum de baie în fața oglinzii. La 64 de ani, nu lasă vârsta să o definească

related posts

Modifică setările cookies