Străbunicile de la Hollywood! Joan Collins petrece ca în tinerețe la 90 de ani, iar Jane Seymour, la 73, se mândrește cu iubitul la Oscar after party


Joan Collins rămâne una dintre cele mai admirate dive de la Hollywood și la 90 de ani! Actrița legendară a petrecut cot la cot cu vedete de 20 de ani și nu a fost cu nimic mai prejos.
Joan a fost strălucitoare într-o rochie verde smarald, din paiete. Actrița a venit însoțită de soțul numărul 5. Anul trecut, aceasta a sărbătorit 20 de ani de căsnicie cu cel de-al cincilea soț, Percy Gibson . Originar din Peru, Percy este un producător renumit Hollywood, cunoscut în primul rând pentru “Who Wants to be a Millionaire”.

Diva a mai fost căsătorită cu Maxwell Reed, Anthony Newley, Ron Kass și Peter Holm.

„El are grijă de tot”, spunea Joan pentru revista Saga. „El are grijă de copiii mei și de toate finanțele noastre. El este dragostea vieții mele. Este o căsnicie grozavă, o relație grozavă”. Fosta vedetă din Dynasty spune despre Percy că „cel mai bun iubit pe care l-am avut vreodată” în noua sa carte Behind The Shoulder Pads.

Vezi si: Noua generație sau “vechea gardă”? Cine a impresionat mai tare la petrecerea de Oscar organizată de Vanity Fair

Mai “tinerică” decât Joan Collins, Jane Seymour și-a adus și ea iubitul pe covoul roșu la petrecerea organizată de Elton John, după Oscaruri. La 73 de ani, “Dr. Queen” trăiește o iubire ca în povești, mai pasională ca oricând.

„Sexul în acest moment este mai minunat și mai pasional ca oricând. Nu-mi amintesc să-l fi mai fi trăit așa. Iar asta se întâmplă pentru că este construit pe încredere, dragoste și experiență”, a punctat actrița de 72 de ani.

„Acum mă cunosc pe mine și îmi cunosc corpul, iar John a avut propriile experiențe în viața lui, nu este ca atunci când ești mai tânăr”, a adăugat ea, referindu-se la chitaristul trupei The Malibooz, în vârstă de 73 de ani.

„Viața ta sexuală nu trebuie să se termine la 60 de ani. Până la urmă, toți căutăm ceva care să ne pună sângele în mișcare. Când o să îți dai seama de asta, vei fi o persoană fericită”, a mai adăugat îndrăgita actriță într-un interviu, de curând.

Jane Seymour este mamă a patru copii și a fost căsătorită de 4 ori. A fost la un pas de a cincea căsătorie, doar că l-a refuzat pe fostul ei iubit, regizorul David Green, cu care a avut o relație de mai bine de 10 ani. „Mi s-ar fi părut un lucru oribil… am zis că nu vreau să pun un număr în dreptul numelui sau”, a motivat actrița alegerea sa.Tot la categoria bunicuțe cool intră și Sharon Stone. Aceasta nu încetează să ne uimească cu look-ul său. Are 68 de ani, dar se mișcă și se poartă ca o puștoaică.

Sharon Stone este apreciată pentru că și-a păstrat naturalețea de-a lungul timpului și nu și-a modificat fizionomia prin operații estetice.

Anul trecut actrița a mărturisit că nu mai este adepta intervențiilor estetice după ce a avut niște probleme de sănătate. Însă nici nu este împotriva lor. Într-un interviu pentru Vogue Arabia, Sharon a dezvăluit că un fost iubit mai tânăr a părăsit-o după ce i-a spus că nu are de gând să își facă injecțîi cu Botox. Este cunoscut efectul de întinerire al acestora. Sharon Stone a mărturisit că și-a făcut în trecut, însă după un accident cerebral a pus capăt acestor intervenții.

„Au fost perioade, în apogeul carierei mele, când am apelat la Botox, fillere și alte proceduri, apoi am avut acest accident vascular cerebral masiv și o hemoragie cerebrală de nouă zile și am fost nevoită să îmi fac peste 300 de injecții de Botox și fillere pentru ca să îmi refac fața”, a mai spus Sharon.  • Străbunicile de la Hollywood! Joan Collins petrece ca în tinerețe la 90 de ani, iar Jane Seymour, la 73, se mândrește cu iubitul la Oscar after party

related posts

Modifică setările cookies