Sydney Sweeney s-a dezlănțuit în vacanță. Îmbrăcată sumar, actrița din „Euphoria” a dansat provocator pe plajă


Sydney Sweeney s-a lăsat purtată de imaginație și s-a bucurat din plin de vacanța petrecută în Hawaii. Actrița a cunoscut o popularitate mare în ultimul an, mai ales pentru rolul lui Cassie Howard în serialul „Euphoria”, unde joacă alături de Zendaya.


Într-un clip, Sweeney poate fi văzută dansând desculță pe nisip, pe melodia „La Bamba”, în timp ce poartă o bluză albă, transparentă, fără mâneci, cu o fustă lungă asortată.

Vezi video în galeria foto postată de Sydney Sweeney pe Instagram.

În alte videoclipuri, ea poate fi văzută zâmbind la bordul unei barci cu pânze, alături de prietenii ei, toți purtând costume de pirat, semn că au organizat o petrecere cu tematică.

În timp ce subiectul poate fi sensibil pentru unii de la Hollywood, americanca nu a avut niciodată probleme în a discuta public despre sânii ei și, recent, a vorbit despre dimensiunea bustului ei.

Vedeta din „Euphoria”, în vârstă de 26 de ani, a reflectat la anii adolescenței și la rușinea pe care a simțit-o, pentru că sânii ei s-au dezvoltat mai devreme decât la colegele ei.

„Mi-au crescut sânii înaintea altor fete și m-am simțit marginalizată pentru asta”, a spus Sweeney într-un interviu pentru thesun.co.uk. Vedeta s-a confruntat cu critici și sexualizare excesivă pentru că a jucat în scene nud în serialul ei de succes, dând viață personajul Cassie Howard.

Sydney Sweeney are cu siguranță o siluetă ideală, dar nu vrea să fie judecată după aspectul ei, ceea ce spune că s-a întâmplat de-a lungul vieții.

Ea explică că cea mai mare concepție greșită despre ea este: „Am sânii mari, sunt blondă și asta e tot ce am”.

Sursă foto: Getty, Instagram

  • Sydney Sweeney s-a dezlănțuit în vacanță. Îmbrăcată sumar, actrița din „Euphoria” a dansat provocator pe plajă

related posts

Modifică setările cookies