Unul dintre băieții lui Megan Fox poartă rochițe la scoală. Cum reacționează colegii când îl văd


Megan Fox și Brian Austin Green au trei băieți superbi, pe care încearcă să îi ferească de paparazzi și de lumea showbizului. Nu ies cu ei la evenimente mondene și sunt extrem de discreți în ceea ce privește viața lor de familie. 


În ciuda măsurilor pe care le iau pentru a-și proteja copiii, din când în când mai apar imagini cu ei în tabloide. Astfel s-a aflat că fiul mijlociu al celebrului cuplu poartă haine de fete. Invitată într-o emisiune tv, Megan Fox a dezvăluit că Noah, în vârstă de 6 ani, se îmbracă în rochii atunci când merge la scoală, iar ceilalți băieți râd de el. Micuțul este pasionat de modă și își alege singur hainele când iese din casă.

“Face design, desenează outfituri. Este foarte talentat, dar are totuși 6 ani. Este pasionat de modă, își alege singur hainele, iar câteodată îi place să se îmbrace în rochii”, a spus Megan Fox.

 

Vedeta a spus că deși l-a dus la o scoală unde totul este mai relaxat, tot sunt colegi care îl tachinează pentru că poartă rochițe. 

“Băieții au râs de mine, dar nu îmi pasă, pentru că iubesc  rochiile atât de mult”, i-a spus Noah într-o zi, după scoală, mamei sale.

 

“Este un fel de scoală hippie, dar chiar și aici, în California, mai sunt colegi care îi spun “băieții nu poartă rochii”, “băieții nu poartă roz”.

În ciuda acestor probleme, Megan își încurajează fiul să se îmbrace așa cum dorește el. “Îl învăț să aibă încredere în el, indiferent de ce spune lumea”.

  • Unul dintre băieții lui Megan Fox poartă rochițe la scoală. Cum reacționează colegii când îl văd

related posts

Modifică setările cookies