VIDEO Meghan Markle a dansat pe ritmuri africane în Cape Town. Ce reacție a avut prințul Harry


Ducesa de Sussex a fost luată prin surprindere de un grup de dansatoare din orășelul Nyanga, de la periferia capialei legislative a Africii de Sud, Cape Town.


Un grup de tinere dansatoare i-a întâmpinat pe ducii de Sussex la prima lor vizită în afara Regatului Unit de când și-au mărit familia. Micul Archie i-a însoțit pe părinții lui în turneul oficial, care durează 10 zile.

Meghan Markle a fost nevoită să renunțe la etichetă și să se prindă într-un soi de horă locală, un dans tradițional african extrem de antrenant. Ducesa de Sussex s-a lăsat purtată de tinerele dansatoare, care au impus un ritm amețitor.

Prințul Harry a reacționat imediat, văzând că soția sa este în dificultate: Să mă duc, să nu mă duc?! Până la urmă au intrat amândoi în joc. Vezi imaginile mai jos!

Ducii de Sussex se află în vizită oficială în Africa, prima de când sunt trei. Meghan și Harry au fost într-un turneu similar în luna octombrie a anului trecut, pe vremea când era însărcinată în 4 luni.

La vremea respectivă, Meghan a fost sfătuită să nu facă vizita din cauza amenințării virusului Zika, care se manifesta în țări precum Fiji și Tonga.

  • VIDEO Meghan Markle a dansat pe ritmuri africane în Cape Town. Ce reacție a avut prințul Harry

related posts

Modifică setările cookies