VIDEO. Mihaela Rădulescu, așa cum n-ai mai văzut-o până acum. Gătește cot la cot cu soacra ei un desert celebru


După ce a petrecut mai multe luni la Ferma, Mihaela Rădulescu se află în vacanță în Austria, alături de iubitul ei, Felix Baumgartner.


Și nu se plictisește deloc! Sportivul austric a postat recent ep contul lui de instagarm un filmuleț inedit cu mama lui, Eva și iubita ui, Mihaela Rădulescu, în bucătărie. 

 

"Asta este incredibil de amuzant. Mama mea o învață pe iubita mea să prepare  “Marillenknödel” (găluște cu caise).  Mama nu vorbește engleză, iar Mihaela nu vorbește germană. De-abia aștept să văd ce o să iasă." , a mărturisit pe internet iubitul Mihaelei Radulescu.

 

În filmuleț, Mihaela Rădulescu, îmbrăcată casual, cu o cămașă în carouri, jeansi albaștri, și un fes, gătește alături de mama soacră celebru desert austriac.

 

"Mama Eva are centura neagră la gătit, a mea nu e prea neagră, e gri.  Dar muncesc la asta. Ea pregătește tot, eu fac partea interesantă, pun zahăr în caise. Este o muncă grea, o muncă de echipă. Mama Eva ar putea s-o facă singură, dar e mai ușor cu mine. Este un desert fantastic din Austria. ", spune Mihaela Rădulescu în timp ce ajută la prepararea caiselor. 

 

 Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de 5 ani și par să se înțeleagă de minune. 

Vezi și:

  • VIDEO. Mihaela Rădulescu, așa cum n-ai mai văzut-o până acum. Gătește cot la cot cu soacra ei un desert celebru

related posts

Modifică setările cookies