Cele mai vizitate 10 tari din Europa. Care sunt destinatiile de vacanta preferate de turisti  


Cu un amestec cultural puternic, continentul european ramane plin de mister si farmec pentru calatorii din intreaga lume.


10. Polonia 13,350,000 de vizitatori anual

Casa lui Chopin este unul dintre cele mai diversificate medii din lume. Cu plaja in nord si munti in sud, fiecare regiune a tarii ramane una speciala. Cei care iubesc natura, se vor indragosti de aceasta tara.

VEZI GALERIA FOTO

9. Grecia 16,427,000 de vizitatori anual

Ospitalitatea de negalat de care dau dovada grecii ii plaseaza in topul intocmit de site-ul Travelers Digest pe locul 9. Grecia este cunoscuta pentru apusurile romantice, mnancarea buna si urmele istoriei remarcabile.

8. Ucraina 21,415.000 de vizitatori anual

Tara vecina ramane una dintre orasele preferate ale calatorilor datorita arhitecturii si  al preturilor mici. Turistii pot gusta din bucatele traditionale si vizita catedralele impunatoare ale Kievului.

7. Austria 23,012,000 vizitatori anual

Multi dintre noi au auzit deja de locurile exceptionale pe care Austria le ofera pasionatilor de sporturi de iarna. Chiar si cei care nu apreciaza chiar atat de tare sportul se bucura de Austria, prin deserturile delicioase si dupa-amiezele fara nori. Pentru pasionatii de muzica culta, in fiecare an are loc Festivalul Mozart.

6. Rusia 24,932,000 de vizitatori anual

Paleta larga de locuri pe care le poti vzita in Rusia ii asigura acesteia un loc in topul nostru. Pentru cei care vor sa experimenteze ceva mai mult din aventura ruseasca le recomandam o plimbare cu trenul trans-siberian.

5. Germania 28,374,000 de vizitatori anual

Festivalul Oktoberfest este printre cele mai cunoscute evenimente din Germania, ce are loc la inceputul fiecarei primaveri. Bachfest Leipzig si Wagner Festival sunt raiul pentru ascultatorii de muzica culta, in timp ce zona underground a Berlinului satisface pana si cele mai pretentioase gusturi ale iubitorilor de muzica electronica.

4. Marea Britanie 29,306.000 vizitatori anual

Anglia ramane una dintre cele mai scumpe destinatii de vacanta europene insa sunt o multitudine de muzee si obiective turistice pe care le poti vizita gratuit.

3. Italia 46,119,000 de vizitatori anual

Moda, arta, stilul arhitectural istoria face ca italia sa fie in top 3 destinatii europene de vacanta. Italia este paradisul indragostitilor,gurmanzilor si degustatorilor de vin.

2. Spania 56,694,000 de vizitatori anual

Nu e niciun secret ca Spania inca se lupta sa supravietuiasca dupa recesiunea din 2008. Insa ramane una dintre cele mai vizitate tari europene datorita multiplelor obiective turistice. Stilul lui Gaudi, istoria Andaluziei, muzeele dedicate lui Picasso, toate acestea asigura succesul turismului spaniol.

1. Franta 81,411,000 de vizitatori anual

Cu o reputatie pentru femeile cu un stil vestimentar educat, mancare aromata si dragoste, Franta ocupa locul 1 in cadrul acestui top. Toata lumea stie ca Parisul este casa muzeului Luvru, a Turnului Eiffel sau a Arcului de Triumf.

  • Cele mai vizitate 10 tari din Europa. Care sunt destinatiile de vacanta preferate de turisti  

related posts

Modifică setările cookies