VIDEO Nunta la care nu vrei să mergi niciodată: mirii au sărit de pe stâncă, imediat după ce au spus DA


Doi tineri care s-au căsătorit recent au oferit cel mai spectaculos moment invitațiilor lor. Priscilla și Filippo au sărit de pe o stâncă, de la 1.200 de metri înălțime, iar prietenii lor n-au avut de ales decât să-i urmeze.


Nunțile nu mai sunt ce au fost, dar asta nu trebuie să întristeze pe nimeni. Dacă la nunta anului din Vaslui s-a râs pe rupte, la o nuntă din Italia nuntașii au avut inima cât un purice. 

Nils Astrologo, un creator video din Italia, a dezvăluit pe contul său de socializare că a fost martorul celei mai spectaculoase nunți din viața lui.

Artistul a fost chemat să filmeze ceea ce s-a dovedit cea mai bizară și surprinzătoare nuntă la care participase până atunci: mirii au sărit de pe stâncă imediat ce au spus DA.

Trebuie să mărturisesc că, în general, urăsc să merg la nunți, probabil pentru că treaba mea anterioară de regizor de nunți am început să văd aceeași redundanță plictisitoare în fiecare dintre ele. Dar aceasta a fost specială pentru mine, nu numai pentru performanța în sine, ci a fost fantastic pentru sentimentul de acceptare pe care l-am simțit de când am intrat în comunitatea de săritorilor de la înălțime”, s-a confesat artistul pe Instagram.

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Priscilla și Filippo aveau parașute pe sub costumele de nuntă și le-au deschis la câteva secunde după salt. Cei câțiva invitați care au asistat la ceremonia de la înălțime au sărit și ei și au avut parte de experiența vieții lor.

Am simțit că trebuie să ofer și eu ce pot, așa că am încercat să filmez această situație cât de bine am putut și reușind totuși să sar și eu. Mulțumesc Priscillei și lui Filippo pentru că m-au invitat și mulțumesc comunității”, a mai scris Nils. Vezi VIDEO mai jos!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nils Astrologo (@snils)

 

Dacă vă plac întâmplările neobișnuite, aruncați un ochi și peste această nuntă nonconformistă!

Fotografii: capturi video @snils

  • VIDEO Nunta la care nu vrei să mergi niciodată: mirii au sărit de pe stâncă, imediat după ce au spus DA

related posts

Modifică setările cookies