HOROSCOP 01.04.2010


Trebuie sa fim pregatite sa facem fata unor frici interioare, nejustificate intr-o masura sau alta. Potentialul nostru este mult mai mare decat ne imaginam asa ca ar fi bine sa nu ne lasam doborate de probleme. Daca stim cum sa ne exprimam emotiile si sa le controlam astfel incat ele sa nu fie exagerate fata de ceilalti, ne putem astepta la surprize placute.
 


BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE


Nimic nu pare usor azi si de aceea va trebui sa depui ceva mai mult efort decat de obicei ca sa iti rezolvi problemele. Incearca sa eviti conflictele amoroase pentru ca nu vei iesi invingatoare din discutii nesfarsite. Incearca sa gandesti in termeni exclusiv de productivitate decat sa te gandesti la ce-ai putea sa faci de fapt.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI   

Prietenii te vor ajuta azi sa treci peste o perioada mai grea la locul de munca. Trebuie sa fii ceva mai deschisa la nou si sa incerci sa accepti ceea ce altii iti ofera . Nu lasa ca mandria sa intervina intre tine si prietenii tai, mai ales ca ei iti vor binele. In relatia ta intervin mici probleme pe care le vei rezolva daca dai dovada de calm.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE

Indiferent cat de determinata esti sa duci la capat obligatiile tale nu uita ca nu trebuie sa te lasi coplesita de ceea ce realizezi. Esti foarte increzatoare in ceea ce faci si de aceea ai toate sansele sa reusesti.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE

Atentia ta trebuie sa fie focusata in primul rand la locul de munca unde trebuie sa iti indeplinesti foarte precis obligatiile. Se poate intampla sa te lasi coplesita de emotii si sa incerci sa le negi. Relatia cu partenerul poate intra pe un nou fagas mai ales daca, dupa o confruntare mai dura, veti putea spune ca ati reusit sa rezolvati o problema importanta de care pana acum v-a fost frica sa o abordati. In loc sa lupti cu inevitabilul mai bine infrunta-l. Cand o vei face frica ta se va transforma in incredere.


LEU 23 IULIE – 22 AUGUST

Increde-te in intuitia ta foarte puternica in aceste zile. O cearta cu o prietena iti va strica seara de aceea incearca sa iti stapanesti impulsurile. Actioneaza asa cum iti dicteaza inima nu logica.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Incearca sa-i asculti pe ceilalti pentru ca in acest fel vei afla lucruri interesante. Lasa emotiile sa iti ghideze un pic viata si nu incerca sa gasesti justificari logice acelor actiuni pe care le intreprinzi. Poate e timpul sa te gandesti ca meriti o vacanta de vis si sa incerci sa o si gasesti. Ai toate sansele sa gasesti chiar o oferta buna pentru asta.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

Esti plina de inspiratie si de motivatie pentru cei din jurul tau. Implicarea ta in diverse proiecte va fi mai mult decat benefica pentru tine si pentru ceilalti. Nu incerca sa promiti lucruri pe care stii ca nu le poti face. Fii tu insati si totul va fi perfect.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Capacitatea ta de a intelege lucruri extrem de profunde ii va surprinde intr-un mod placut pe ceilalti. Vei putea sa iti realizezi ceea ce ti-ai propus pentru ca simti situatia ca nimeni alta. Depinde de tine daca aceasta abilitate o vei folosi intr-un sens bun sau intr-unul negativ.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                         

Vei fi astazi acea persoana optimista si plina de bunavointa pe care toata lumea o apreciaza. Integritatea ta este cea care te va salva astazi de la o situatie fara iesire. E posibil ca un secret sa iasa la iveala iar tu sa fi singura care vei sti cum sa reactionezi.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                        

Inainte de a intreprinde orice incearca sa iti asculti inima. Vei fi pusa intr-o situatie in care va fi necesar sa faci asta, altfel risti sa iei o decizie gresita. Energia ta este coplesitoare pentru ceilalti asa ca ar fi bine sa o lasi mai moale. Ideile tale sunt foarte bune doar daca le vei expune intr-un mod in care si ceilalti sa le poata accepta cu usurinta.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                 

Esti extrem de intuitiva asa ca ar fi bine sa iti dezvolti mai mult aceasta latura a ta. Atentie insa la tendintele tale de a lua conducerea, ceea ce ii va deranja pe cei din jurul tau. Nu incerca sa demonstrezi nimic nimanui pentru ca e mai bine sa eviti confruntarile directe care pentru tine nu sunt avantajate in aceasta perioada. Zambeste!

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE     
                                                                             

Esti pregatita pentru orice azi iar emotiile pe care le ai sunt atat de evidente incat risti sa strici orice. Ideile tale sunt extrem de creative asa ca, expune-le! Vei fi laudata pentru ele si lumea te va aprecia. Nici in planul financiar nu stai rau asa ca nu ai de ce sa te plangi. Totusi nu incerca sa-ti impui viziunea ta asupra unor oameni care simti tu ca nu te vor intelege.
 

related posts

Modifică setările cookies