HOROSCOP 01.11.2010


Luna in Fecioara ne poate da mai multa stapanire de sine si mai multa preocupare pentru detalii. Totusi atentie azi la comunicarea cu ceilalti pentru ca avem tendinta de a pune pasiune in unele lucruri care de fapt nu conteaza. Tot ce trebuie sa facem este sa gasim acel echilibru necesar pentru a duce la capat lucrurile pe care trebuie sa le facem azi.
 


Scorpioni celebri: Rebecca Romjin

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Esti mai impulsiva decat de obicei asa ca nu te ambala prea tare in  unele probleme ce tin de prietenele tale si de anturaj. In definitiv fiecare trebuie sa hotarasca pentru el. Decat sa ocolesti raspunsurile pe care trebuie sa le dai mai bine sau si mai rau sa minti, mai bine spune exact ce trebuie pentru ca vei fi apreciata pentru onestitate. 

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE

Cu atata energie trebuie sa faci ceva si poate e cazul sa faci ceva mai multa miscare. Poate te duci la sala si incepi niste antrenamente mai serioase sau chiar incepi sa ai grija mai multa de corpul tau. Important este sa nu ceri perfectiune si sa ai ceva mai multa rabdare cu tine.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE

Ceea ce spui este important azi asa ca nu te ascunde in spatele actiunilor. Daca trebuie sa convingi pe cineva nu te speria ca nu o vei putea face. Puterea cuvintelor tale este foarte mare azi asa ca poti sa obtii diverse acorduri verbale si apoi scrise sau chiar poti convinge pe cineva ca totul se va intampla exact cum spui tu.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE

Trebuie sa incepi sa faci acele schimbari pe care tot ti le doresti in viata ta. Cel mai bine este sa incepi cu tine si mai ales cu starea ta financiara. Azi nu e bine sa incerci sa te pacalesti sau sa minti pentru ca nu vei face decat sa amani inevitabilul.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE

Ai parte de mult suport si vei fi nevoita sa recunosti ca poti face mai multe lucruri decat ti-ai fi inchipuit. Ai incredere in fortele tale proprii si multe probleme vei rezolva azi.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE

Oricine iti sta in cale azi va avea o problema. Esti o forta si poti dovedi asta atat cu vorba cat si cu cuvantul. Nu incerca totusi sa iti exagerezi fortele si nici nu te avanta acolo unde nu e cazul sa demonstrezi nimic. Lupta de abia incepe asa ca pastreaza-ti energia si pentru zilele care vor urma.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI

Problemele cu partenerul sunt extrem de incurcate si foarte greu de sesizat incotro o vei apuca. Incearca sa nu te bazezi prea mult ep ceilalti azi si nici nu incerca sa faci mai mult decat trebuie. Vei gasi intelegere acolo unde nici nu te astepti dar ar fi bine sa te feresti de exagerari.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE

Iti irosesti energia pe lucruri care ar putea fi sau ar putea sa nu fie. Nu alerga dupa cai verzi pe pereti, seteaza-ti exact ceea ce iti doresti si nu te pierde in conversatii inutile.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE

Poate e cazul sa faci anumite alegeri azi sau sa iei acele decizii importante pe care te-ai ferit sa le iei pana acum. Nu incerca sa te lamentezi sau sa iti setezi actiunile astfel incat sa fugi de ceea ce trebuie sa faci. Poti apela cu incredere la prietenii tai si de asemenea te poti baza pe o anumita persoana in care pana acum nu ai avut prea multa incredere.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST

Esti destul de relaxata, nu vrei inca sa iti revii dupa week-end si chiar iti propui sa ai o zi cat mai usoara sau un program mai scurt decat de obicei. Obligatiile tale sunt extrem de usor de facut asa ca, vei reusi, cu putina concentrare sa duci pana la capat ziua de azi.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE

Nu esti pregatita deloc azi sa dai ceva de la tine sau sa renunti foarte usor la anumite principii, lucruri despre care spui foarte sincer ca le consideri, extrem clar, numai responsabilitatea ta. Nu este o zi foarte buna pentru a stabili parteneriate asa ca incearca sa amani decizii importante.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

Unele lucruri se precipita si aceasta saptamana poate fi extrem de grea pentru tine. Din fericire ai o mare putere de adaptare si poti trece cu bine peste multe probleme ce apar. Dar ai grija sa nu iei prea multe probleme de job ca si personale. Implicarea ta in unele probleme ale partenerului te vor face mai activa decat de obicei. In privinta banilor vei gasi cu siguranta solutii.
 

related posts

Modifică setările cookies