HOROSCOP 02-03.10.2010


Chiar daca Luna in Leu ne va impinge la actiune si la a fi ceva mai demonstrative decat de obicei, nu ne vom putea lasa deoparte sentimentele si impulsurile de primul moment. E posibil sa exageram destul de tare unele probleme, iar deciziile pe care suntem tentate sa le luam sa nu fie dintre cele mai bune. Un conflict ne poate intoarce pe dos si cu siguranta nu vom spune ceea ce trebuie in favoarea noastra.
 


Balante celebre: Nicky Hilton

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Desi incerci sa fii extrem de sociala nu-ti va iesi asa cum ai vrea tu. Iti vei dori ca oamenii sa te inteleaga, dar din pacate comunicarea este destul de problematica si aici pot interveni neplaceri la care nici nu te gandeai. Nu spune chiar tot ce iti vine in minte. Nu te grabi in a trage concluzii pentru ca ele vor fi gresite. 

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Iti va fi mai usor sa faci deja ceea ce se asteapta de la tine si urmezi cu strictete anumite reguli, fie ca vorbim de ale partenerului, fie de ale familiei. Vei fi extrem de atenta la detalii si asta te va tine departe de probleme in aceasta perioada. In acest week-end vei putea medita asupra unor probleme aparute recent.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Vei ignora multe semnale de alarma pe care le primesti din jur iar asta te va costa. E posibil ca unele probleme legate de planul sentimental sa apara de unde nici nu te astepti si, pentru ca nu esti pregatita, vei lua decizii proaste. Incearca sa nu te afunzi in niste ganduri negre doar pentru ca ti se par lucrurile cu totul altfel decat sunt in realitate. Pe langa asta, pot aparea niste probleme in familie sau in camin.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Iti va fi dificil sa te gandesti ca ar fi bine sa iei o pauza binemeritata si sa lasi responsabilitatile curente pe umerii altora. Incearca sa nu iei decizii impulsive si mai ales sa nu faci lucruri impulsive. Acorda-ti ceva timp ca sa gandesti inainte de a face ceva.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Te simti extrem de norocoasa pentru relatia pe care o ai si si cu toate acestea simti nevoia de mai multa libertate. O decizie in acest sens nu trebuie luata in acest week-end. Si in niciun caz nu spune lucruri pe care mai tarziu sa le regreti. Incearca sa te simti cat mai bine alaturi de persoana iubita si ai sa vezi ca norii negri vor disparea si va aparea si soarele pe strada ta.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Incerci sa fii cat mai serioasa atunci cand vine vorba de anumite obligatii dar se pare ca exista lucruri pe care nu le poti face in acest week-end. Mai bine ai putea sa incerci sa te distrezi si sa iei lucrurile ca atare. Abilitatile tale vor fi mai mult de ordin creativ decat logic si poate reusesti sa te faci remarcata prin lucruri care cer un pic de nebunie.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Chiar daca in aceste zile treci printr-o relatie amoroasa extrem de pasionala ar fi cazul sa nu te mai minti singura. Nu ai idee de ceea ce va urma dar nici nu te intereseaza. Din pacate ar fi cazul sa te manifesti cu ceva mai multe rezerve si sa incerci sa reflectezi la aceasta situatie.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
E posibil ca azi sa fii pusa in situatii extrem de neobisnuite pentru tine si exista riscul sa nu faci fata cu brio acestora. Nu incerca sa-ti asumi si greselile celorlalti si nici nu te invinovati pentru lucruri care sunt doar in imaginatia ta. Din fericire partenerul te va sustine si va fi alaturi de tine.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Incearca sa te bucuri de zilele libere si nu te arata surprinsa daca te vei trezi la usa cu musafiri neasteptati si nedoriti. Emotional nu esti in cele mai bune conditii dar va trebui sa faci tot posibilul sa treci peste. Nu face nimic din ceea ce ai putea regreta mai tarziu.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
La tine problemele financiare se acutizeaza si atunci ar trebui sa stii ca nu e cazul sa arunci cu banii pe fereastra. Nu iesi la cumparaturi si nu incerca sa cumperi ceva doar ca sa faci impresie buna. Extravagantele din acest week-end te vor costa mai tarziu. In acest week-end sunt favorizate relatiile cu strainatatea.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Chiar daca ti-ai construit o intreaga strategie te vei cam demoraliza in acest week-end cand vei vedea ca anumite clisee nu merg absolut deloc. Fie ca vorbim de anturaj sau de oamenii apropiati din familie vei incerca o dezamagire. Nu te crampona foarte mult de esecurile de acum ci incearca sa abordezi problemele din unghiuri cu totul si cu totul diferite ca cele de acum. Creativitatea ar trebui sa fie punctul tau forte.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Vei avea nevoie de abilitatile tale extrem de practice pentru a rezolva nu numai problemele tale ci si ale celorlalti. Aprecierile lor vor intarzia sa apara dar asta nu inseamna ca nu te pretuiesc. In relatie inca sunt anumite probleme dar poate nu e cazul sa le pui pe tapet pe toate. Incearca sa intelegi persoana iubita si sa fii alaturi de ea. 
 

related posts

Modifică setările cookies