HOROSCOP 02.06.2010


Simti nevoia de lucruri noi in viata ta, iar trigonul dintre Soare si Luna si dintre Mercur si Saturn iti va potenta emotiile si iti va da in acelasi timp si o coordonare in comunicare, ceva mai eficienta decat in alte zile. 


GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Chiar daca unele emotii le vei stapani mai greu, vei beneficia de oportunitati de comunicare mai eficienta, fiind chiar apreciata pentru asta la locul de munca.Ar fi bine sa nu pierzi din vedere ca azi poti sa iti indeplinesti vise doar daca nu vei pierde timpul cu lucruri marunte. Oricum, satisfactiile pot fi mari pentru orice lucru care il vei duce la capat.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Nu iti va fi extrem de usor sa-ti exprimi sentimentele, dar asta nu va insemna ca relatiile cu ceilalti vor avea de suferit. Fii ceva mai rabdatoare cu tine si nu lasa toate sarcinile legate de camin pe capul partenerului. O suma de bani poate aparea din niste contracte sau documente oficiale pe care le semnezi azi.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Asteptarile tale sunt foarte mari si de aceea vei fi si dezamagita de o persoana apropiata. In ceea ce vrei sa faci vei avea sustinerea prietenilor si daca vei incepe azi sa pui in aplicare un plan nou, cu siguranta va avea sanse mari de succes. O prietena te va ajuta foarte mult in ceea ce priveste relatia ta.
 
FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Este esential pentru tine sa stii cand sa renunti la o problema si cand nu. Nu ezita sa-ti sustii cauza, dar nu pierde din vedere faptul ca nu este important sa castigi ceva din asta. Este un moment exterm de favorabil pentru afaceri sau pentru inceperea uneia.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Este foarte posibil sa ai parte de recunoasterea muncii tale si sa fii apreciata pentru tot ce ai facut pana acum. Este foarte adevarat ca asta nu va insemna ca eforturile tale vor inceta, ci pur si simplu exista si posibilitatea ca ele sa fie dublate, pentru ca se asteapta lucruri marete de la tine. Vei rezolva o parte din problemele financiare.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Este o zi benefica pentru tine, in care esti atat de pozitiva si plina de optimism incat vei uimi multa lume din jur. Poate te pregatesti de vacanta, relaxare sau ceva in acest gen. Oricum este o zi in care te poti distra, relaxa cu usUrinta.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                         Inca nu esti pregatita sa iti asumi vreun proiect important care ti se va oferi azi la locul de munca. Inca nu ai incredere in capacitatile tale, dar ar trebui sa nu ratezi oportunitatile care ti se ofera. Incearca sa obtii o amanare si sa te sfatuiesti cu prietenii apropiati. Sunt avantajate examenele pentru nativele din Sagetator.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Incearca sa gasesti un echilibru in toate si vei fi extrem de castigata. Nu incerca sa obtii o suma de bani cu orice pret, mai ales daca va fi vorba de o negociere. Risti sa pierzi si ce ai castigat pana acum. Este foarte bine daca ai de gand sa incepi un curs nou, o specializare sau chiar sa studiezi ceva in prfunzime. 

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Nu te lasa dominata de egocentrism. Bucuria victoriei poate fi umbrita foarte usor daca nu vei da dovada si de putina modestie. Azi nu da curs unor propuneri, oricat de tentante par acestea. Incearca sa mai astepti un pic si gandeste-te bine inainte sa spui da.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
O veste buna legata de afaceri, de parteneriate si de ce nu, chiar de partenerul de viata. Incearca sa iti temperezi bucuria, pentru ca nimic nu este atat de usor cum pare. Important este ca de acum incolo te vei afla pe un drum care iti va deschide multe usi. Depinde doar de tine cat de bine vei stii sa gestionezi fiecare problema in parte. 

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Aparentele pot fi inselatoare si de acee azi acorda atentie schimbarilor din jurul tau. Nu incerca sa impartasesti cu oricine gandurile si visele tale. Sunt avantajate relatiile de prietenie si chiar inceperea unora noi. Vei rezolva foarte usor problemele legate de mediul familial. 

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Ar fi bine sa incerci sa te mai relaxezi azi si sa incerci sa nu te mai iei atat in serios. Incearca sa rezolvi probelemele cu zambetul pe buze, fara incrancenare. E posibil sa primesti un cadou important sau vei fi impresionata de ceva surprinzator de placut pentru tine. 

 

related posts

Modifică setările cookies