HOROSCOP 02.11.2010


Avem asteptari prea mari si de aceea e posibil sa avem si dezamagiri. Atentie la modul in care comunicam pentru ca putem spune mai mult decat ne dorim sau este necesar, realizand greseala noastra mult prea tarziu.


SCORPIONI CELEBRI: TARA REID

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Este o zi buna pentru a pregati planuri de afaceri. Ai sanse mari sa iti imbunatatesti situatia financiara. Dupa-amiaza s-ar putea sa intarziati putin cu prietenii, ceea ce poate duce la discutii in familie. Ar fi extrem de bine daca ai acorda mai multa atentie partenerului de viata.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Increderea ta este foarte mare si asta iti va aduce numai rezultate bune. Nu trebuie sa te panichezi daca cineva incearca sa-ti schimbe cumva programul chiar daca tu nu vrei sa faci nicio modificare acum. Incearca sa nu mai inoti impotriva valului.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Emotiile tale ar trebui sa se stabilizeze la un moment dat, intr-un fel sau altul, astfel incat sa te poti concentra pe acele lucruri pe care le ai de facut azi. Obiectivele tale se pot dovedi extrem de nerealiste dar asta nu inseamna ca trebuie sa te descurajezi si sa renunti prea curand.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Visele tale au potential de a deveni realitate pentru ca primesti o veste foarte buna azi. O discutie cu o prietena iti va dezvalui o posibilitate pe care nu o vedeai pana acum.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Apar neintelegeri in relatia cu un partener de afaceri. Pastreaza-ti calmul si incearca sa gasesti o solutie de compromis! Pentru a depasi momentele tensionate de azi, trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare. Evita discutiile in contradictoriu.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Concentreaza-te pe lucrurile pe care le ai de rezolvat acum si aici, fara sa iti focusezi atentia pe ceea ce ai de facut maine sau in alte zile. Pe seara iti poti permite sa te gandesti la lucruri de amploare si la ceea ce poti realiza intr-un termen mai lung. Nu intra in panica daca nu ajungi la nicio concluzie acum.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Incerci din greu sa faci in asa fel incat relatia cu partenerul sa mearga, dar realizezi foarte multe lucruri negative. Totul depinde numai de tine sa faci ca relatia sa mearga, daca asta iti doresti. Din fericire te poti astepta la rezolvari rapide daca adopti atitudinea potrivita.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Iti face placere sa-i ajuti pe altii sa-si rezolve problemele personale sau de la locul de munca. Este o zi favorabila pentru luarea unor decizii si schitarea unor planuri, precum si pentru solutionarea oricarei mici probleme ce ar putea aparea.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Esti sub presiunea timpului azi si va trebui sa rezolvi urgent niste probleme care apar. Cel mai bine este sa nu agiti prea mult apele si daca dai dovada de echilibru interior vei avea de castigat.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Din perspectiva ta, situatia nu poate fi altfel decat rezolvabila. Cu siguranta daca ai urmat pasii exacti in ceea ce ti-ai propus cu siguranta vor urma si recompensele.  Esti extrem de convinsa ca lumea este condusa pe principiul cauza – efect, si de aceea nu te pot astepta decat lucruri bune. 

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Chiar daca la inceputul zilei vei avea parte de ceva confuzie si neintelegeri asta nu inseamna ca cineva incearca sa te evite sau sa iti creeze clar disconfort. E cazul sa nu mai iei atat de personal lucrurile si nu judeca prea aspru persoanele din jurul tau.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Este foarte usor pentru tine azi sa obtii diverse lucruri de la prieteni sau de la colegii de munca. Poti beneficia chiar de un tratament preferential daca vei stii cum sa pui problema. Profita de o oportunitate care ti se ofera azi.

related posts

Modifică setările cookies